Valitse oikea maksupääte yrityksellesi – ei pelkkää sanahelinää, vaan harkinta kannattaa. Oikea maksupääte aidosti auttaa juuri sinun liiketoimintaasi menestymään. Oikeat, tarvitsemasi palvelut ilman sählinkiä, edullisimmat hinnat.

Harkitse siis laitetta kunnolla ja kysy neuvoja ammattilaisilta – alla vinkkejä valintaan!

Valitse oikea maksupääte yrityksellesi - ei pelkkää sanahelinää, vaan harkinta kannattaa. Oikea maksupääte aidosti auttaa juuri sinun liiketoimintaasi menestymään. Oikeat, tarvitsemasi palvelut ilman sählinkiä, edullisimmat hinnat. Harkitse siis laitetta kunnolla ja kysy neuvoja ammattilaisilta.

Ravintolan hektisessä ympäristössä maksamisen on sujuttava vaivattomasti ja ongelmitta. Tarvitset kenties maksupäätteen, jonka voit viedä asiakkaalle suoraan pöytään. Suosittelemme VX 690 -maksupäätettä ja Premium Plus -pakettia.

RAVINTOLAN hektisessä ympäristössä maksamisen on sujuttava vaivattomasti ja ongelmitta. Tarvitset kenties maksupäätteen, jonka voit viedä asiakkaalle suoraan pöytään. Suosittelemme VX690-maksupäätettä ja PLAY Plus -pakettia.

Taksi- ja kuljetusalalle suosittelemme kannettavaa maksupäätettä ja Premium-pakettia. Kannettavissa maksupäätteissämme toimivat erikoiskortit sekä taksiohjelmat ja niihin on saatavilla erilaisia telineitä ja pidikkeitä.

TAKSI- JA KULJETUSALALLE suosittelemme kannettavaa maksupäätettä ja PLAY-pakettia. Kannettavissa maksupäätteissämme toimivat erikoiskortit sekä taksiohjelmat ja niihin on saatavilla erilaisia telineitä ja pidikkeitä. Suosituin ja suositelluin päätteemme tähän on VX680-maksupääte.

Hotelliin suosittelemme Premium-pakettia, joka sisältää mm. laajennetun aukioloajan asiakaspalveluun. Maksupäätteeksi ehdotamme VX 520 -maksupäätettä. Mikäli laitteelta vaaditaan liikuteltavuutta suosittelemme kevyttä VX 690 tai järeää VX 680 kannettavaa maksupäätettä.

HOTELLIIN ja majoitusalalle suosittelemme PLAY-pakettia, joka sisältää mm. laajennetun aukioloajan asiakaspalveluun. Maksupäätteeksi ehdotamme VX520 -maksupäätettä. Mikäli laitteelta vaaditaan liikuteltavuutta suosittelemme kevyttä VX690– tai järeää VX680 -maksupäätettä.

Parturi-kampaamoon tai kauneushoitolaan sopiva yhdistelmä löytyy helppokäyttöisestä VX Duet -maksupäätteestä sekä Basic-paketista. Älä unohda monen käyttäjän versiota, mikäli samaa maksupäätettä käyttää useampi yrittäjä. Silloin oikea paketti on Premium Plus.

PARTURI-KAMPAAMOON tai kauneushoitolaan sopiva yhdistelmä löytyy helppokäyttöisestä VX Duet -maksupäätteestä sekä POP-palvelupaketista. Älä unohda monen käyttäjän versiota! Mikäli samaa maksupäätettä käyttää useampi yrittäjä, oikea paketti on PLAY Plus. PLAY-paketti sisältää myös kivan ja ilmaisen Minikassan-ominaisuuden, jolloin et välttämättä tarvitse ollenkaan muuta kassakonetta – vain tämän yhden laitteen.

PIENI MYYMÄLÄ tarvitsee helppokäyttöisen maksupäätteen sijoitettavaksi suoraan myyntitiskille. Suosittelemme pieneen myymälään VX520C– tai VX Duet -maksupäätettä ja PLAY-palvelupakettia.

LIIKKUVAAN MYYNTIIN tarvitaan maksupääte, joka toimii langattomasti minne ikinä maksupäätteen kanssa meneekin. Suosittelemme liikkuvaan myyntiin V400-, VX690- tai VX680 -maksupäätettä, jotka ovat akulla varustettuja kannettavia laitteita.

Valitse oikea maksupääte yrityksellesi - ei pelkkää sanahelinää, vaan harkinta kannattaa. Oikea maksupääte aidosti auttaa juuri sinun liiketoimintaasi menestymään. Oikeat, tarvitsemasi palvelut ilman sählinkiä, edullisimmat hinnat. Harkitse siis laitetta kunnolla ja kysy neuvoja ammattilaisilta.

Mikä ihmeen kauppiassopimus?

Ennen korttimaksupäätteen käyttöä varten tarvittiin erillinen Luottokunnan kauppiassopimus. Verifonen maksupäätteellä ja Verifonen SAIO-korttisopimuksella vastaanotat korttimaksut edullisesti ja turvallisesti. Saat molemmat nyt helposti meiltä yhtä aikaa.

Korttisopimus kannattaa. Korttilaitteissa, joissa ei ole SAIO-sopimusta, maksat korkeampia provisioita omasta myynnistäsi. Kilpailuta siis kauppiassopimuksesi, se kannattaa!