Kassalaitteet ja ohjelmistot kaikille toimialoille

Suomen Kassalaite tarjoaa laajan valikoiman räätälöitäviä myynnin ja maksamisen järjestelmiä kaiken kokoisille yrityksille kymmenillä eri toimialoilla. Meiltä saat käyttöösi kassajärjestelmää tai muita myymälän tarvikkeita valitessasi yli 50 vuoden kokemuksen ja korkean ammattitaidon. Tutustu tuotteisiimme tai ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Vektorikassa

Täydellinen kannettava kassakone, optimoitu kosketusnäytöille. Ajantasaiset tuotteet ja hinnat päivittyvät pilvipalvelusta automaattisesti, toimii tilapäisesti ilman aktiivista verkkoyhteyttä.

SAM4S ER-265EJ

Kassakone ER-265EJ on näppärä kassakone pienimuotoiseen myyntitoimintaan.

SAM4S ER940

Kassakone ER940 kohonäppäimistöllä tai tasaisella roiskesuojatulla näppäimistöllä.

CHD2050

CHD2050 on näppärä ja erittäin pieni kassakone, jota voit kuljettaa myös mukanasi!

Finvoicer Myynti. Älykkäällä laskutusohjelmalla jätät postimerkkien nuolemisen ja laskujen maksuseurannan meille. Alkaen 4,90 € / kk.

Finvoicer

Finvoicer on verkossa toimiva laskutusohjelma, jolla lähetät laskut selaimesta.

Note Shot Finance Laskutus & Kassajärjestelmä (kassa, kassakone). Integroituva WooCommerce verkkokauppa 19,95 € ja tehokas nettiajanvaraus.

Note Shot Finance

Note Shot Finance on laskutus- ja kassaohjelma kaikenkokoisille yrityksille.

Note Shot e-Kassa 19.90 €. Selainpohjainen ohjelmisto kassamyyntiin ja laskutukseen. Heti käyttövalmis ohjelmisto! Kuitit sähköpostitse tai paperille.

Note Shot e-Kassa

Pilvipalveluna toimiva kassajärjestelmä kaikkeen vähittäiskauppaan!

Note Shot Finance Laskutus & Kassajärjestelmä (kassa, kassakone). Integroituva WooCommerce verkkokauppa 19,95 € ja tehokas nettiajanvaraus.

Smartmenu

Ravintolan online tilausjärjestelmä.

BlueCommerce

Verifonen eCommerce tarjoaa markkinoiden monipuolisimmat palvelut ja maksutavat. Palvelu on monikanavainen, jolloin yhdistät kivijalan ja verkon myynnin samaan raportointiin.

Netaxept verkkokauppaan

Netaxept on palvelu verkkomaksujen vastaanottoon pienille ja suuremmille yrityksille. Netaxeptin avulla onnistuu myös vastaanottaa verkkomaksuja eri valuutoilla. Netaxept on osa Nets-kauppiassopimuspalveluita.

Payform verkkokauppaan

Bambora Payform on ratkaisu, jolla voit vastaanottaa kortti- ja mobiilimaksuja verkossa. Palvelu sopii myös esim. puhelinmyyjien tarpeisiin tai muuhun etämyyntiin. Payform on osa Bamboran kauppiassopimuspalveluita.

VIESTI

Yhteystiedot

03 260 9600

myynti@kassalaite.com

Sammonkatu 35, 33540 Tampere

Sibeliuksenkatu 2, 15110 Lahti