Tulosta in-house mainosratkaisulla ja säästä rahaa

Tämän päivän vähittäiskaupalla on sekä haasteita että mahdollisuuksia. Myynti on monikanavaista ja palveluiden tulee olla kuluttajan saatavilla aina ja kaikkialla. Asiakkailla on yhä suurempia odotuksia ja kilpailu kovenee.

 

Vähittäiskaupan on seurattava trendejä ja vastattava asiakkaan odotuksiin – olipa kyse valikoimasta, toimitusvarmuudesta, järjestelmistä tai palvelusta. Muuten asiakas päätyy ostoksille kilpailijalle.

 

Jos haluat tehostaa myyntiä, sitouttaa asiakkaat ja varmistaa heidän tyytyväisyytensä ja asiakasuskollisuutensa, pidä varastossa ajantasaiset tuotteet, järjestä räätälöityjä kampanjoita ja säilytä liiketoiminnassa tuore ja innovoiva ote.

 

Näyttävät mainosbannerit syntyvät jopa alle 100€ laiteinvestoinnilla ja suurkuvatulostaminen on mahdollista alle 1000€ investoinnilla.

Pyydä tarjous

Joustavuudella ja luovuudella lisää myyntiä ja asiakasvirtoja

Hyvät mainoskyltit houkuttelevat asiakkaita. Ne ovat erityisen tehokkaita silloin, kun asiakkaita pyritään saamaan sisälle liikkeeseen.

Voit tehdä itse monentyyppistä ja -kokoista mainosmateriaalia nopeasti ja edullisesti.

HD-väritulostimilla ja yllättävän edullisilla suurkuvatulostimilla luot myyntipisteeseen katseenvangitsevaa materiaalia, kuten mainostauluja ja -telineitä sekä ikkunajulisteita ja -teippauksia.

Tarpeen mukaan tulostettava aineisto tehostaa liiketoimintaa

Myynnin luonteeseen kuuluu voimakas dynaamisuus. Hinnat muuttuvat usein, ja erilaisia kampanjoita järjestetään säännöllisesti.

Kun myyjällä on käytössään laadukkaat tulostuslaitteet, joissa on sisäänrakennetut ohjelmistot ja monenlaisten tulostusmateriaalien tuki, hän pystyy itse muokkaamaan ja tulostamaan upeita ja laadukkaita mainostauluja, opaskylttejä, hintalappuja ja muuta tarvitsemaansa aineistoa milloin vain.

Koska hinta- ja kampanjamateriaalit voidaan räätälöidä asiakas- tai liikekohtaisesti tiettynä ajankohtana käytettäviksi, toiminta tehostuu ja myyntipotentiaali pystytään maksimoimaan.

Itsetulostettu aineisto pienentää kuluja

Vaikka tulostustöiden ulkoistaminen voi tuntua houkuttelevalta vaihtoehdolta, lyhyiden sarjojen painotyöt ovat usein niin kalliita, että myyjät päätyvät helposti tarpeettoman suuriin eriin, joista osa jää hyödyntämättä.

Kun liikkeisiin ja pääkonttorille hankitaan laadukkaat HD-tulostimet, kaikki tarvittava aineisto voidaan tulostaa itse ja hävikki saadaan minimoitua. Merkittävää säästöä syntyy myös siitä, että aineiston jakelu eri toimipisteisiin tai myymälöihin jää pois.

Myymälämainonnan apuvälineitä

Kassalaite tarjoaa asiakkailleen kaikenlaisia hyödyllisiä ratkaisuja myymälän markkinoinnin toteutukseen. Lisää tuotteita, kuten esitetelineet, tulostusmateriaaleja ja paljon muuta löydät myös osoitteesta www.toimistotarvike.fi – käy tutustumassa! 

VIESTI

Yhteystiedot

03 260 9600

myynti@kassalaite.com

Sammonkatu 35, 33540 Tampere

Sibeliuksenkatu 2, 15110 Lahti

i

Y-tunnus: 2206142-9