Pöytämallinen maksupääte VeriFone VX 520C on täydellinen ratkaisu maksutapahtumien vastaanottamiseen! Maksupäätteessä on sekä LAN -että 3G-yhteys sekä tehokas akku. Tämä mahdollisuuksia maksutapahtumien vastaanottamiseen lähes missä tahansa. Maksupäätteeseen voidaan liittää myös erillinen sirukortinlukija VX 820.

Kevät on päässyt vauhtiin ja mennään kesää kohti.

Tilaa maksupäätteesi kesäksi nyt!

 

Maksupäätteet saat meiltä vuokralle viikonlopuksi, tapahtumaan, päiväksi, kesäksi tai tarvittaessa pidemmäksi ajaksi.

Päätteitä on vielä hyvin saatavilla eri malleja, toimi nyt ja poimi paras pinon päältä. Maksupäätteen vuokraus lyhyeksi ajaksi on kannattavaa, jos myyntitapahtumat ovat satunnaisia. Myynti ajoittuu tietylle ajanjaksolle kausiluontoisesti esimerkiksi kesään.

Vai, tarvitsetko maksupäätettä jossain muussa paikassa kuin myymälässä, esimerkiksi torilla? Maksupäätteen vuokraus ei ole paikkasidonnainen ja sen voi ottaa mukaan, vaikka messuille. Voit ottaa maksuja vastaan helposti kaikkialla, etkä ole sidottuna toimipisteeseen.

Olemme Kassalaiteella tehneet valmiiksi kausipäätteitä vuokrausta varten, joten toimitukset onnistuvat nopealla aikataululla. Maksupäätteemme on hinnoiteltu kevyesti,  jo pienellä kuukausimyynnillä palvelumme on kaikki kustannukset huomioiden edullinen. Joustavat vuokravaihtoehdot mukautuvat yrityksesi tarpeisiin.

Laitteet toimitetaan käyttövalmiina, sinun ei tarvitse aloittaa asentamisesta.

 

OTA YHTEYTTÄ!

 

Hinnat alkaen 40 €/kk + 55 € avausmaksu

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero ja mahdolliset toimituskulut.

Verifone -maksupäätteet toimivat omalla datayhteydellä. Kaikki päätteemme tukevat lähimaksua ja niistä on saatavilla päivä- ja kokonaisraportit. Tarvittaessa vuokrapäätteeseen voidaan yhdistää minikassa-toiminto,                jolloin kaikki toimii yhdessä laitteessa! 

 

Teknistä tukea ongelman sattuessa puhelimitse, chatin ja sähköpostin välityksellä. 

 

Tutustu tuotteisiin  täällä!

myynti@kassalaite.com

p. 03 260 9600

 

Kassalaite tarjoaa laajan valikoiman myynnin ja maksamisen järjestelmiä kaiken kokoisille yrityksille kymmenillä eri toimialoilla. Olemme yrittäjävetoinen yhtiö, jonka toiminnan kulmakivi on asiakkaiden kokonaisvaltainen palvelu. Toimintamme perustuu vahvaan osaamiseen ja pitkään kokemukseen.