Referenssit

Suomen Kassalaitteen asiakkaita löydät kaikkialta Suomesta – Hangosta Nuorgamiin ja Hattuvaarasta Maarianhaminaan. Asiakkaitamme ovat niin yksityisyrittäjät palvelualoilta kuin kansainvälisten yritysten Suomen toimipisteet.

Laajatoimintoinen myynti ja verkkokauppa

Pirkkalalainen rengasmyyntiliike käyttää kassajärjestelmänä ja varastonhallintanaan SKJ Systemsin Flowvyä. Täysin integroidun verkkokaupan on toimittanut Nethit.

Kassaohjelmisto ja integroitu verkkokauppa

Kotkalainen eläintarvikeliike käyttää myynnin ohjelmistona Note Shot Financea ja siihen integroitua Note Shot -verkkokauppaa.

Kassaohjelmisto leipomo-kahvilassa

Tamperelainen leipomo-kahvila luottaa vakaaseen SKJ Jeemly-kassajärjestelmään ja Yomani-maksupäätteisiin. Yrityksellä on 9 toimipistettä.

Maksupäätteet aina ajan tasalla

Valtakunnallisesti toimiva matkailuautojen -ja tarvikkeiden myymäläketju luottaa toiminnassaan Verifonen Yomani-maksupäätteisiin. Olemme toimittaneet maksupäätteet kolmannen osapuolen kassajärjestelmään integroitavaksi.

Osto- ja myyntireskontra pilvipalveluna

Pirkkalalainen ohjelmisto-alan yritys hoitaa koko myynti- ja ostoreskontran Finvoicer-laskutuspalvelulla. Tärkeimpänä ominaisuutena on vakaa kausilaskutuspalvelu ja laskutuksen jälkihoito sekä ystävällinen asiakaspalvelu.

Apua ruuhkahuippuihin

Valtion virasto on saanut apua ruuhkahuippuihin pienemmillä paikkakunnilla MyTurn -vuoronumerojärjestelmästä.

Kustannustehokasta myymälämainontaa

Ranskalaisen autovalmistajan pohjoismainen organisaatio tuottaa keskitettyä mainontaa myymäläkohtaisesti tulostettavaksi. Materiaalit ovat edullisesti ja tyylikkäästi esillä – ja nopeasti.