Juuri sopiva maksupääte yrityksellesi

Etsitkö nykyaikaista ratkaisua korttimaksujen vastaanottoon? Mietitkö, mitä maksutapoja sinun kannattaisi hyväksyä myyntipisteelläsi? Oletko huolestunut tilitysten korkeista provisioprosenteista?

Katso kaikki maksupäätteet
Meiltä löytyy Suomen laajin valikoima maksupäätteitä. Kannettava laite vai kassaan integroitu pääte? Valinta on Sinun!

Tarjoamme markkinoiden laajimman valikoiman maksupäätteitä ja niihin liittyvät palvelut. Korttimaksupäätteen lisäksi avaamme yrityksellesi tarvittaessa kauppias- eli korttitilityssopimuksen, hoidamme laiteohjelmoinnit käyttövalmiiksi sekä autamme ongelmatilanteiden ratkaisussa, mikäli sellaisia sattuu eteen. Tietysti meiltä löytyvät myös päätteisiin sopivat kuittirullat ja erilaiset varaosat.

Haluamme tarjota maksupäätteen kauppiaalle mahdollisimman vaivattomana palveluna! Edustamiamme merkkejä ovat Nets, Verifone, Bambora, Poplapay ja iZettle. Kaikki maksupäätteet sisältävät lähimaksuominaisuuden.

Tarkastelemme aina korttimaksujen kokonaiskustannuksia kauppiaan kannalta. Voimme vertailla useampia eri maksupääte- ja korttitilityssopimuksia ja hakea niistä yrityksesi toimintaan parhaiten sopivan ratkaisun.

***

Näin löydät yrityksellesi sopivan maksupäätteen

1. Tutustu maksupäätemalleihimme kaupassamme. Tuotteiden lisätiedoista löydät kattavasti tietoa kyseisen mallin ominaisuuksista ja siihen saatavista lisäpalveluista.

2. Valitse mieluinen malli ja siihen haluamasi sopimustyyppi ja muut valittavissa olevat lisäpalvelut.

3. Lähetä laitteesta tarjouspyyntö meille. Kysymme tässä vaiheessa vielä tarkempia tietoja liiketoiminnastasi ja korttimaksujen määrästä, jotta voimme arvioida onko valitsemasi laite edullisin ja toimintasi kannalta paras tarjolla oleva vaihtoehtomme.

4. Saat pyytämästäsi mallista tarjouksen sekä mahdollisesti myös vertailun muista yrityksellesi sopivista vaihtoehdoista.

5. Voit tilata maksupäätteen saamasi tarjouksen perustella.

Saat selkeät neuvot kaikissa tilauksesi vaiheissa. Asiointi kanssamme on helppoa ja mukavaa!

Maksupäätteen valinta / Suomen Kassalaite

Maksupäätteen valinta

On tärkeää valita myyntipisteelle oikeanlainen korttimaksupääte. Saatavana on johdollisia päätteitä kiinteille myyntitiskeille tai kannettavia malleja liikkuvaan myyntiin. Maksupäätteen valintaan vaikuttaa myös, onko käytössäsi kiinteä laajakaistayhteys, haluatko laitteen toimivan WiFin kautta, vai tuleeko laitteessa olla oma 3G-dataliittymä. Tutustu myös kassoihin liitettäviin maksupäätteisiin.

Kauppiassopimukset Suomen Kassalaitteesta - Verifone SAIO, Nets Merchant Services, Bambora Payform.. 

Maksupääte edellyttää voimassaolevan Kauppiassopimuksen

Maksupäätteen käyttöönottoa varten tarvitaan voimassaoleva Kauppiassopimus eli korttitilityspalvelu. Avaamme Sinulle tarvittaessa haluamasi Kauppiassopimuksen maksupäätetilauksen yhteydessä.

Mikäli yritykselläsi on voimassaoleva Kauppiassopimus, ja haluat sitä käytettävän tilityksiin, ilmoita vain liiketunnus ja toimialakoodi tilauksen yhteydessä.

Nopeat maksupäätetoimitukset Suomen Kassalaitteesta. Laajin valikoiman maksupäätteitä! 

Kuinka nopeasti maksupääte toimitetaan?

Maksupäätteiden toimitusaika on 2 viikkoa. Huomioithan kuitenkin kesä- ja joulusesonkeina sekä arkipyhiä sisältävinä viikkoina mahdolliset pidemmät toimitusajat.