Pienillä asioilla voit aidosti vaikuttaa myös kivijalkaliikkeen tai ravintolan hygieniassa, saati sitten tapahtumissa tai muissa tilanteissa, joissa ihmisiä liikkuu paljon. Nykypäivän pakkohankintoja erilaisiin myyntipisteisiin ovat käsien puhtaudesta huolehtivat käsidesit ja pintapesuaineet.

Hengityssuojainsuositus on myös tulossa ja tietystä epämukavuudesta huolimatta se on tehokas tapa huolehtia myös henkilöstön suojaamisesta silloin, kun etätyö ei ole mahdollista. Myymälätiskeillä myös pisarasuojat auttavat tehokkaasti tartunnan leviämiseltä.

Kun teet hankinnan nyt, ei se ole turha vuodenkaan päästä. Vaikka korona-epidemia menisi aikanaan ohi, on aina hyvä tarjota niin asiakkaille, kuin työntekijöille mahdollisuus hyvään suojautumiseen.

Valitse oikea maksupääte yrityksellesi - ei pelkkää sanahelinää, vaan harkinta kannattaa. Oikea maksupääte aidosti auttaa juuri sinun liiketoimintaasi menestymään. Oikeat, tarvitsemasi palvelut ilman sählinkiä, edullisimmat hinnat. Harkitse siis laitetta kunnolla ja kysy neuvoja ammattilaisilta.

Kassalaite tarjoaa verkkokaupassaan muutamia hyödyllisiä tuotteita suojaukseen: hengityssuojaimet, käsidesit ja informaatiotarrat.

Kaikista tuotteista voit tiedustella myös omalta myyjältäsi ja koko laaja valikoima löytyy myös osoitteesta www.toimistotarvike.fi. Sisaryhtiömme verkkokauppa yrityksille on pullollaan kaikenlaisia tuotteita toimiston ja myymälän, asiakkaiden ja henkilöstön suojaukseen ja tilojen puhtauteen liittyen. Toimistotarvike-verkkokauppa on yritysasiakkaille – mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kassalaitteen verkkokaupassa voit ostaa myös kuluttaja-asiakkaana. Ostokset voit maksaa verkko- tai korttimaksulla.

Askarruttaako jokin tuote? Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme!

***

Edit 28.8. 

Vuoronumerojärjestelmä ja käsihuuhdeautomaatit ovat nyt myös vuokrattavissa lyhytaikaiseen tarpeeseen!

Kysynnästä johtuen olemme nyt tehneet My Turn -palvelunumerolaitteistosta ja käsidesiautomaatista vuokrapaketit. Laitteet ovat vuokrattavissa kuukaudeksi kerrallaan. Lue lisää tästä: kassalaite.com/laitevuokraus. Tilaa yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla.

Tilaa nyt ja saat veloituksetta asiakastasi ohjeistavat lattiatarrat kaupan päälle!