Pienillä asioilla voit aidosti vaikuttaa myös kivijalkaliikkeen tai ravintolan hygieniassa, saati sitten tapahtumissa tai muissa tilanteissa, joissa ihmisiä liikkuu paljon. Nykypäivän pakkohankintoja erilaisiin myyntipisteisiin ovat käsien puhtaudesta huolehtivat käsidesit ja pintapesuaineet.

Hengityssuojaimet ovat tietystä epämukavuudesta huolimatta tehokas tapa huolehtia henkilöstön suojaamisesta silloin, kun etätyö ei ole mahdollista. Myymälätiskeillä myös pisarasuojat auttavat tehokkaasti tartunnan leviämiseltä.

Valitse oikea maksupääte yrityksellesi - ei pelkkää sanahelinää, vaan harkinta kannattaa. Oikea maksupääte aidosti auttaa juuri sinun liiketoimintaasi menestymään. Oikeat, tarvitsemasi palvelut ilman sählinkiä, edullisimmat hinnat. Harkitse siis laitetta kunnolla ja kysy neuvoja ammattilaisilta.

Kassalaite tarjoaa verkkokaupassaan hyödyllisiä tuotteita suojaukseen: hengityssuojaimet, käsidesit ja informaatiotarrat.

Kassalaitteen verkkokaupassa voit ostaa myös kuluttaja-asiakkaana.

Ostokset voit maksaa verkko- tai korttimaksulla.

Kaikista tuotteista voit tiedustella myös omalta myyjältäsi ja koko laaja valikoima löytyy myös osoitteesta www.toimistotarvike.fi.

Sisaryhtiömme verkkokauppa yrityksille on pullollaan kaikenlaisia tuotteita toimiston ja myymälän, asiakkaiden ja henkilöstön suojaukseen ja tilojen puhtauteen liittyen. Toimistotarvike-verkkokauppa on yritysasiakkaille – mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Askarruttaako jokin tuote? Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme!