21.9.2020 solmitulla kaupalla Tammer-Data Oy on ostanut SV Maksujärjestelmien kassa- ja maksupääteliiketoiminnan. Liiketoiminta siirtyy 1.10.2020 alkaen.

SV Maksujärjestelmät tarjoaa laadukkaita, asiakaskeskeisiä maksuratkaisuja kaikenkokoisille yrityksille. SV:n toimipiste sijaitsee Lahdessa, mutta se toimii kaikkialla Suomessa.

SV Maksujärjestelmät - tehostamme yrityksen myyntiä ja maksamista kivijalassa ja verkossa ja tarjoamme ketterimmät ratkaisut pienyrityksen toiminnan ohjaukseen

Tammer-Datan ja sen yrittäjien tavoitteena on kehittää liiketoimintaa ja sen palveluja entisestään – osana yhtiön nykyistä maksujärjestelmäliiketoimintaa, joka toimii Suomen Kassalaite -nimellä. Liiketoiminnan mukana siirtyvät toiminimi SV Maksujärjestelmät ja verkkosivuosoite www.sv-oy.fi.

Vastuu asiakaspalvelusta uusille yrittäjille siirtyy 1.10.2020 alkaen ja toiminta pysyy ennallaan. Yhteystiedot säilyvät samoina, Sibeliuksenkatu 2:n toimitila palvelee ajanvarauksella.

Casion V-R200 on pienliikkeille sopiva, edistyksellinen Android™ -pohjainen kassapääte, jossa kassaohjelmisto on kehitetty mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi.

Uusia tuotteita myös Kassalaitteen valikoimaan

SV Maksujärjestelmien tuotevalikoimasta tuomme kaikkien asiakkaidemme saataville parhaimmat tuotteet.

Jatkossa saat meiltä mm. Casion varmatoimiset nappulakassat, VR-sarjan kosketusnäyttökassat kahviloihin ja ravintoloihin sekä Cloud Premium -pilvipalvelun Horeca-liiketoiminnan tarpeisiin.

*** *** ***
SV Maksujärjestelmät Oy on perustettu vuonna 1978 ja se on ennen vuotta 2020 tunnettu Lahden seudulla paremmin nimellä Konttorikoneliike Sarin-Väisänen. Liiketoimintakaupan myötä yhtiön nimi vaihtuu Vividi Oy:ksi ja se jatkaa Odoo -yritysjärjestelmän toimituskonsultoinnissa. Lue lisää osoitteessa vividi.fi.
Tammer-Data Oy on vuonna 2008 perustettu, yrittäjävetoinen yhtiö, jonka toimialoihin kuuluvat kassajärjestelmät, medianhallinta ja toimistotarvikkeet. Konserniin kuuluvat mm. yhtiöt vuonna 1949 perustettu Toimistotarvike (toimistotarvike.fi) ja 1961 perustettu Konttorilaite (konttorilaite.com). Tammer-Data Oy on Luotettava Kumppani ja sillä on AA-luottoluokitus (Bisnode 09/2020).