Maksupääte pöydälle tai mukaan. Verifone VX520 on täydellinen ratkaisu maksutapahtumien vastaanottamiseen! Maksupäätteessä on sekä LAN -että GPRS -yhteys. Maksupäätteen sisäänrakennettu NFC-lukija vastaanottaa etäluettavat maksukortit (lähimaksu-ominaisuus).

Maksupäätteen vuokraus lyhyeksi ajaksi on kannattavaa, jos myyntitapahtumat ovat satunnaisia. Myynti ajoittuu tietylle ajanjaksolle kausiluontoisesti esimerkiksi kesään tai sesonkiaikoihin, silloin ei yrityksen kannata ostaa maksupäätettä. Edullisempi tapa on vuokrata pääte sopivaksi ajaksi, – Ihan sen mukaan mikä on tarve.

Tarvitsetko maksupäätettä jossain muussa paikassa kuin myymälässä, esimerkiksi messuilla?

Maksupäätteen vuokraus ei ole paikkasidonnainen ja sen voi ottaa vaikka messuille. Voit ottaa maksuja vastaan helposti, etkä ole sidottuna toimipisteeseen.

Olemme Kassalaiteella tehneet valmiiksi kesäsesonkia varten vuokrattavia maksupäätteitä.

Maksupäätteemme on hinnoiteltu kevyesti, niin että jo pienellä kuukausimyynnillä palvelumme on kaikki kustannukset huomioiden kilpailijoitamme edullisemmat.

Maksupäätteet saat meiltä vuokralle viikonlopuksi tai tapahtumiin, yhdestä päivästä kaudeksi tai kesän ajaksi. Maksupäätettä käytetään kiinteässä laajakaistayhteydessä tai SIM-kortin avulla mobiiliyhteydessä. Maksupäätteessä on siis valmiina mobiililiittymä, jonka se osaa automaattisesti ottaa käyttöön, jos maksupääte otetaan mukaan myymälästä vaikkapa torimyyntiin tai terassille. Mobiiliyhteys on myös turvana, jos kiinteä laajakaistayhteys lakkaa toimimasta häiriön vuoksi. Maksupääte osaa tällöin automaattisesti siirtyä käyttämään mobiiliyhteyttä.

Verifone -maksupäätteet toimivat omalla datayhteydellä. Kaikki päätteemme tukevat lähimaksua ja niistä on saatavilla päivä- ja kokonaisraportit helposti. Meiltä voit vuokrata maksupäätteen haluamallesi ajalle. Joustavat vuokra-aikavaihtoehdot mukautuvat yrityksesi tarpeisiin. Laitteet toimitetaan käyttövalmiina, sinun ei tarvitse aloittaa asentamisesta. Meiltä saa teknistä tukea ongelman sattuessa puhelimitse, chatin ja sähköpostin välityksellä. Tarvittaessa vuokrapäätteeseen voidaan yhdistää minikassa-toiminto. Kaikki yhdessä laitteessa -kätevää!

Kassalaite

Kassalaite tarjoaa laajan valikoiman myynnin ja maksamisen järjestelmiä kaiken kokoisille yrityksille kymmenillä eri toimialoilla. Olemme yrittäjävetoinen yhtiö, jonka toiminnan kulmakivi on asiakkaiden kokonaisvaltainen palvelu. Toimintamme perustuu vahvaan osaamiseen ja pitkään kokemukseen.