Käsidesiautomaatti 12500 jalalla

239,00 

Jalallinen, kosketusvapaa annostelija käsidesille. 1 litran säiliö, josta tulee noin 1200 annosta. Annostelijan säiliö on uudelleen täytettävä, eikä sitä ole sidottu valmistajan pulloihin. Paristo- tai verkkovirtakäyttö – käytä missä vain!

Estä koronan leviäminen myymälässä ja toimistossa! Lisää puhdistus- ja suojaintuotteita löydät myös osoitteesta www.toimistotarvike.fi.

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero sekä mahdolliset toimituskulut.

Käsihuuhdeautomaatti, joka annostelee käsidesin automaattisesti liikesensorin avulla.

Jalallinen, kosketusvapaa annostelija käsidesille. 1 litran säiliö, josta tulee noin 1200 annosta. Annostelijan säiliö on uudelleen täytettävä, eikä sitä ole sidottu valmistajan pulloihin.

Käsidesiautomaatti, joka annostelee käsidesin automaattisesti liikesensorin avulla. Käsien desinfiointi sujuu täysin ilman kontaktipintaa ja annostelija takaa oikean annostelun ja käsidesin riittoisuuden.

Takuu 1 vuosi. Toimii 4 kpl LR14-paristolla tai verkkovirtajohdolla (erikseen tilattavat). Toimitetaan osina, nopeasti koottava ja ohjeet tulevat mukana. Nestemäisille käsihuuhteille (ei geelimäisille).

Saatavana myös seinäkiinnityksellä (12400) ja suojamatto telineen alle (753605).

Estä koronan leviäminen myymälässä ja toimistossa! Lisää puhdistus- ja suojaintuotteita löydät myös osoitteesta www.toimistotarvike.fi.