Casio VR200 Android™ kassajärjestelmä

Casion V-R200 on pienliikkeille sopiva, edistyksellinen Android™ -pohjainen kassapääte, jossa kassaohjelmisto on kehitetty mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi.

Soveltuu myös liikeketjuille

Yhteensopiva Ahola-Cloud pilvipalvelu kanssa! 

Edulliset maksupäätteet täysin integroituna

Kassaan voit integroida Verifone-maksupäätteen ja tehdä edullisen kauppiassopimuksen.

Casion V-R200 on suositun V-R100:n pohjalta uudistettu kassapääte. V-R200 toimitetaan Casion uudella Premium-kassaohjelmistolla varustettuna. Kassasovellus toimii Android™ -pohjaisessa käyttöjärjestelmässä. Pienikokoinen kassajärjestelmä soveltuu kahvila-ravintoloiden, myymälöiden ja parturi-kampaajien tarpeisiin.

Tärkeät toiminnot pienessä koossa

Kassasta löytyy sisäänrakennettu kuittitulostin, joka on nyt entistäkin nopeampi. Myös asiakasnäyttö on integroitu kassaan kiinni, joten laite vie hyvin vähän tilaa myyntitiskiltä. Kassalaatikko ei ole kiinteästi laitteessa kiinni, jotta sen saa halutessa asennettua kiinteästi esimerkiksi tiskin alle. V-R200 tukee monipuolisesti lisälaitteita, kuten integroitu maksupääte, vaaka, keittiökirjoitin, keittiönäyttö, viivakoodinlukija.

Suunnittelemme innolla kanssanne toimivan myyntipisteen!

 

Casion V-R200 on suositun V-R100:n pohjalta uudistettu kassapääte. V-R200 toimitetaan Casion uudella Premium-kassaohjelmistolla varustettuna. Kassasovellus toimii Android™ -pohjaisessa käyttöjärjestelmässä. Pienikokoinen kassajärjestelmä soveltuu kahvila-ravintoloiden, myymälöiden ja parturi-kampaajien tarpeisiin.

Tärkeät toiminnot pienessä koossa

Kassasta löytyy sisäänrakennettu kuittitulostin, joka on nyt entistäkin nopeampi. Myös asiakasnäyttö on integroitu kassaan kiinni, joten laite vie hyvin vähän tilaa myyntitiskiltä. Kassalaatikko ei ole kiinteästi laitteessa kiinni, jotta sen saa halutessa asennettua kiinteästi esimerkiksi tiskin alle. V-R200 tukee monipuolisesti lisälaitteita, kuten integroitu maksupääte, vaaka, keittiökirjoitin, keittiönäyttö, viivakoodinlukija jne.

Suunnittelemme innolla kanssanne toimivan myyntipisteen!

Sujuva käyttöönotto – tuotetiedot Excelistä

Löytyykö tuotehinnastonne Excel-tiedostona? Jos kyllä, V-R200 käyttöönotto ei voisi olla helpompaa, sillä tuotetiedot voidaan ajaa suoraan Excelistä kassajärjestelmään. Siivoamme rekisterin tarvittaessa tuonnin yhteydessä.

Tietojen muokkaaminen lennossa

Liiketoiminta elää ja tuotetiedot muuttuvat toisinaan. Kuinka ärsyttävää on huomata kesken myyntitapahtuman tuotteella väärä hinta tai sitä ei löydy koneelta? V-R200 sisältää lukuisia käyttäjälähtöisiä toimintoja, kuten tuotteen päivittäminen suoraan kassakuitilta tuotenimeä painamalla. V-R200 sopiikin loistavasti hektisen yrityksen arkeen.

Myynnin raportointi

Kaikki kassan myyntitapahtumat kirjaantuvat sähköiseen muistiin, josta ne voidaan milloin tahansa raportoida. Myyntiraportteja voidaan hakea takautuvasti halutulta ajanjaksolta ja erilaisilla rajauksilla; tuotteet, tuoteryhmät, pääryhmät, myyjät, asiakaspaine eli myynti tunneittain, asiakkaat tai asiakasryhmät jne. Halutut raportit voidaan tulostaa kassan kuittitulostimella.

Kassapääte tallentaa myyntitiedot ja kontrollinauhan SD-muistikortille, ja myös ohjelman säännöllinen varmuuskopiointi onnistuu yksinkertaisesti.

Asiakastiedon hallinta

Käyttämällä V-R200:n asiakasrekisteriä yhdistät asiakastiedon myyntidataan. Tunnistamalla asiakkaan myyntitapahtuman yhteydessä, kirjautuvat ostot asiakaskortille josta ne voidaan myöhemmin raportoida. Voit palkita kannattavimpia asiakkaitasi kohdentamalla heille erityisiä etuja, tai tehdä asiakasmarkkinointia kohderyhmittäin. Myös tilimyynti säännöllisesti käyville asiakkaille onnistuu, kuten myös erilaiset asiakashinnastot.

Analysoi asiakaskuntaasi säännöllisesti, ja voit yllättyä kuinka faktat poikkeavat mututuntumasta!

Kassajärjestelmä Casio V-R100 Android (valkoinen)

Varauskalenteri

V-R200 sisältää kalenterin, jolloin erillistä varausvihkoa ei tarvita. Asiakkaan varatessa ajan palveluun voit yhdistää tapahtumaan asiakastiedon sekä tarvittaessa myös tuotteita ennakkoon. Voit liittää varauksen tietoihin myös lisätiedot, kuten allergiat tai asiakkaan erityistoiveet. Varauksen voi noutaa kalenterista kassalle ja edetä suoraan käteis- tai korttimaksutapahtumaan.

Ravintolan pöytämyyntikäsittely

Casio V-R200 Premium sisältää ravintoloille olennaisia toimintoja pöytämyyntiin liittyen:

  • laskun jako tuotteittain tai henkilömäärän mukaan
  • laskujen yhdistäminen
  • laskun avaus nimellä
  • graafinen helposti ylläpidettävä pöytäkartta – yksi tai useampia

Yhteensopiva maksupääte

Kassaan on saatavilla lisävarusteena kaksi vaihtoehtoa: Nets iPP350 tai Verifone Yomani (ent. Point) -maksupääte korttimaksujen vastaanottoa varten. Kassa siirtää summan maksupäätteelle ja maksupääte lähettää kassalle tiedot onnistuneesta maksutapahtumasta. Korttimaksutosite tulostuu samalle kassakuitille, joten asiakkaalle ei tarvitse tarjota useita kuitteja. Myös kirjanpidon näkökulmasta työaikaa säästyy, kun näppäilyvirheet poistuvat ja raporteissa käteisen ja korttimaksujen osuus täsmäävät.

Huom! Verifone Yomani -maksupäätettä voidaan käyttää useamman eri yrityksen kesken (monikäyttäjä). Eri yritysten myyntien raportointi tapahtuu kassan kautta.

Ahola-Cloud Pilvipalvelu

alk. 39€/kk.

Pivipalvelun avausmaksu 149€

Kuukausimaksu | Hinnat alkaen 85,00 /kk | Sopimuskausi 36 kk.

 

Mitat 395 x 237 x 229 mm
Paino 5 kg
Malli V-R200
Käyttöjärjestelmä Android™ 4.2.2
Ohjelmistot Casio kassasovellus, Web-selain, Sähköposti
Väri Musta, Valkoinen
Näppäimistö Kosketusnäytön näppäimistö
Näyttö (asiakas) Nostettava ja käännettävä LCD-näyttö, 2 riviä (summa ja teksti)
Näyttö (käyttäjä) Nostettava 10,4” LCD-kosketusvärinäyttö
Kirjoitin 1 kpl
Kuittirullan koko 80 x 80 mm, 57 x 70 mm
Kassalaatikko Iso: 4 setelilokeroa, 8 kolikkolokeroa
Virtalähde 220-240V
Keskusyksikkö 1.5GHz dual-core
Muisti (RAM) 1GB
Liitännät Kassalaatikkoliitännät 2 kpl, Magneettikortinlukijan liitäntä 1 kpl, Ethernet verkkokorttiliitäntä 1 kpl RJ45 (10/100 Base-T/Tx), USB 2.0 1 kpl, RS-232C -liitännät 3 kpl, SD-muistikorttipaikka 1 kpl
Muistin varmennus Nikkelimetallihybridi akku (ladattava)
Roiskevesikestävä Kyllä (IPX2-testattu)

Tarjouspyyntö / Yhteydenotto - Casio VR200

7 + 4 =