Casio VR7100 Android™ kassajärjestelmä

Casio VR7100 Android™ kassajärjestelmä

Casion V-R7100 on vilkkaisiin myyntipisteisiin sopiva, suorituskykyinen ja nopea Android™ -pohjainen kassajärjestelmä. Pakettiin sisältyy kassapääte ja -ohjelma, rahalaatikko ja kuittikirjoitin.

Soveltuu myös liikeketjuille

Yhteensopiva Ahola-Cloud pilvipalvelu kanssa!

Täysin integroitava verkkokauppa

Verkkokauppa voidaan yhdistää kassajärjestelmään, jolloin tiedot pysyvät ajantasalla automaattisesti.

Verkkokauppa on yhdistetty kassajärjestelmään, jolloin tuotteet ja varasto pysyvät ajan tasalla automaattisesti. 

Edulliset maksupäätteet täysin integroituna

Koneeseen saa integroitua Netsin tai Verifonen maksupääteitä.

Casion V-R7100 on vilkkaisiin myyntipisteisiin sopiva, suorituskykyinen ja nopea Android™ -pohjainen kassajärjestelmä. Pakettiin sisältyy kassapääte ja -ohjelma, rahalaatikko ja kuittikirjoitin.

Kassapäätteeseen on saatavilla integroitu maksupääte (Verifone tai Nets) ja monia muita lisälaitteita, kuten keittiökirjoitin, EAN-lukija ja asiakasnäyttö.

Tutustu myös uuteen Ahola-Cloud Premium pilvipalveluun, joka on pilvessä toimiva varastonhallinta-, tuotehallinta-, ja raportointipalvelu Casio V-R sarjan kassajärjestelmille.

Sopimuskausi 36 kk.

Varmistaa tärkeimmät tiedot

Kassapääte tallentaa myyntitiedot ja kontrollinauhan SD-muistikortille, ja myös ohjelman säännöllinen varmuuskopiointi onnistuu yksinkertaisesti.

Uusien ominaisuuksien ansiosta voit paitsi hoitaa myyntitapahtumat, myös seurata myyntiä tuotteittain, myyjittäin, osastoittain tai tietyltä aikaväliltä. Raportteja voidaan selata kassapäätteen näytöltä ja tulostaa halutessa kuittipaperille. Raportointi onnistuu vapaalta ajanjaksolta myös takautuvasti.

Kanta-asiakkuuksien hallinta

Rakenna asiakastietokanta VR7100:n avulla, niin voit kätevästi seurata asiakkaiden ostotiheyttä sekä ostojen euromäärää ja ajankohtaa. Tietojen avulla voit jakaa asiakkaat erilaisiin asiakasryhmiin, jolloin esimerkiksi alennusten antaminen ja markkinointitoimenpiteiden kohdistaminen käyvät nopeasti ja helposti. Kassasta saat valmiit raportit useiten käyvistä tai eniten rahaa käyttävistä asiakkaista.

Pilvipalvelu

Saadaksesi ajantasaisia myyntitietoja tai päivittääksesi tuoterekisteriä sinun ei tarvitse olla fyysisesti läsnä kassapisteen luona. Verkkoyhteydessä oleva kassa lähettää jatkuvaa dataa pilvipalveluun.

Pilvipalvelu mahdollistaa reaaliaikaisen liiketoiminnan hallinnan ja seurannan mistä ja milloin tahansa, luotettavasti, turvallisesti ja helposti.

  • Kassan tuotteiden ja tietojen päivittäminen
  • Raportointi (myyntiraportit, kirjanpidon raportit)

Casion V-R7100 on osa Casion suosittua Android™ -tuoteperhettä.

Kassajärjestelmän kattavat ominaisuudet

V-R7100 mallissa on iso 15.6” kosketusnäyttö, kun V-R200-kassan kosketusnäytön koko on 10.4”. Kassapäätteen kanssa toimitetaan erillinen kuittitulostin. Myös muistia on kasvatettu, joten kassan käyttö ja kuitin tulostaminen tapahtuu entistä nopeammin. V-R7100 sisältää myös WLAN- ja HDMI-liitännät sekä Bluetooth-tuen, sekä mahdollisuuksia erilaisille lisälaitteille.

 

 

Mitat

Kassapääte: 400 (L) ×300 (S) ×335 (K) mm, Kassalaatikko: 400 (L) x 400 (S) x 112 (K) mm

Paino

7 kg / 3,5 kg (pelkkä näyttö)

Malli

V-R7100

Käyttöjärjestelmä

Android™ 4.2

Ohjelmistot

Casio kassasovellus, Web-selain, Sähköposti

Väri

Musta

Näppäimistö

Kosketusnäytön näppäimistö

Näyttö (asiakas)

Lisävaruste

Näyttö (käyttäjä)

Säädettävä 15.6” (TFT 1366×768) kosketusvärinäyttö

Kirjoitin

Lisävaruste

Kuittirullan koko

80 x 80 mm, 57 x 70 mm

Kassalaatikko

Iso: 4 setelilokeroa, 8 kolikkolokeroa

Virtalähde

120-240V

Keskusyksikkö

OMAP5432 1.5GHz

Muisti (RAM)

2GB RAM, 16GB Flash

Liitännät

Kassalaatikkoliitännät 2 kpl, HDMI-portti 1 kpl, LAN-liitäntä 1 kpl RJ45 (10/100 Base-T/Tx), Magneettikortinlukija 1 kpl, USB 2.0 4 kpl, Micro USB 1 kpl, COM-portti 3 kpl, SD-muistikorttipaikka 2 kpl, Lisävaruste: WA-B20-EB portinjakajan kautta lisäksi 2 kpl USB-porttia, 3 kpl COM-porttia ja 2 kpl kassalaatikkoliittimiä.

Muistin varmennus

Litiumioni akku (ladattava)

Yhteensopiva maksupääte

Kassaan on saatavilla lisävarusteena kaksi vaihtoehtoa: Nets iPP350 tai Verifone Yomani (ent. Point) -maksupääte korttimaksujen vastaanottoa varten. Kassa siirtää summan maksupäätteelle ja maksupääte lähettää kassalle tiedot onnistuneesta maksutapahtumasta. Korttimaksutosite tulostuu samalle kassakuitille, joten asiakkaalle ei tarvitse tarjota useita kuitteja. Myös kirjanpidon näkökulmasta työaikaa säästyy, kun näppäilyvirheet poistuvat ja raporteissa käteisen ja korttimaksujen osuus täsmäävät.

Huom! Verifone Yomani -maksupäätettä voidaan käyttää useamman eri yrityksen kesken (monikäyttäjä). Eri yritysten myyntien raportointi tapahtuu kassan kautta.

Kuukausimaksu | Hinnat alkaen 108,00 /kk | Sopimuskausi 36 kk.

Tarjouspyyntö / Yhteydenotto - Casio VR7100

11 + 2 =