Flowvy

Flowvy

Flowvy on uuden ajan monikanavainen kassavirtaratkaisu vaativaan liiketoimintaan. Se yhdistää kassajärjestelmät, toiminnanohjausjärjestelmät ja verkkokauppajärjestelmät yhdeksi helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi.

Siksi Flowvy on kaikki, mitä tarvitset kauppa-, ravintola-, ketju- tai tukkuliiketoiminnan kassavirran tehokkaaseen kasvattamiseen.

Markkinoiden edistyksellisintä kassavirran hallintaa

Flowvy on kassavirtaratkaisu niille, jotka vaativat täydellistä tuottavuutta. Sen avulla hallinnoit ja kasvatat liiketoimintasi kassavirtaa niin fyysisessä kuin digitaalisessa ympäristössä.

Flowvy on ainutlaatuinen ohjelmistotuote, jonka modulaarinen rakenne mahdollistaa parhaan mahdollisen sopivuuden kaikille toimialoille ja liiketoimintamalleille.

Kassavirran hallinta on yrityksen toiminnan kokonaisvaltaista ohjaamista

Flowvy skaalautuu yksittäisestä myymälästä aina mittavaan ketju- ja tukkuliiketoimintaan. Tarvitsemistasi ominaisuuksista juuri sinulle koottu tuote takaa testatun, tuetun, turvallisen ja uniikin kokonaisratkaisun ohjelmistoineen, kassapäätteineen ja verkkokauppoineen.

Määriteltyäsi kanssamme tarpeisiisi sopivat parametrit, ohjaa Flowvy toimialakohtaisilla ominaisuuksillaan toimintojasi kohti menestystä.

Poiminto: Verkkokaupassa hyvin integroitu rahtitilausliittymä lisää asiakastyytyväisyyttä

Verkkokauppa on kasvanut Suomessa viimeisen viiden vuoden aikana 20 % nostaen kuljetuspalveluiden ja logistiikkaliittymien vaatimuksia.

Hyvin integroitu logistiikkatilausliittymä nopeuttaa verkkokaupasta tilattujen tuotteiden toimittamista asiakkaille ja lisää asiakastyytyväisyyttä.

Flowvy tarjoaa verkkokauppiaille käyttöön useita erilaisia rahtitilausliittymiä ja integroituu tehokkaasti myös Posti SmartShip -tilauspalveluun. Näin Flowvy liittää verkkokauppasi logistiikan saumattomaksi osaksi liiketoimintaa, kasvattaen kassavirtaa ja asiakastyytyväisyyttä.

Hintoihin sivustollamme lisätään voimassa oleva arvonlisävero sekä mahdolliset toimituskulut.

Tilaa tästä

6 + 2 =