Jeemly

Jeemly on ketterä, kevyt ja käyttövalmis kassavirtaratkaisu kasvunnälkäisille yrityksille.
Se on innovatiivisen, urbaanin ja monikanavaisen liiketoiminnan ymmärtäjä, joka kasvaa yrityksesi mukana liikevaihtoa ja kassavirtaa kartuttaen.

Kassa, joka kasvattaa rahan virtaa

Jeemly paketoi kassajärjestelmien, toiminnanohjausjärjestelmien ja verkkokauppajärjestelmien tärkeimmät ominaisuudet helppokäyttöiseksi kassaratkaisuksi, jolla luot kassavirtaa missä haluat.

Jeemly kasvaa ominaisuuksiltaan yrityksesi mukana. Se tarjoaa käyttöösi juuri sinun tarvitsemasi toiminnot, sekä nyt että tulevaisuudessa.Jeemly-peruskokoonpano sisältää kassalaitteiston, ohjelmistolisenssin sekä tarpeisiisi vastaavat käyttöpalvelut.

Edullinen, halpa ja ilmainen kassajärjestelmä

Halpa kassajärjestelmä houkuttaa kuin ilmainen ämpäri marketin avajaisissa. Huokea hinta kiehtoo toisinaan niin paljon, että unohdetaan pysähtyä miettimään, millaisen kassajärjestelmän yritys oikeastaan tarvitsee ja pystyykö halpistuote linkoamaan rahaa sisään taloon luotettavasti joka tilanteessa.

Unohdetaanpa hetkeksi kassajärjestelmän ominaisuudet ja puhutaan pelkästään hinnasta, erityisesti siitä, millaisia juoksevia ja välillisiä kuluja kassajärjestelmän käytöstä tulee yrittäjälle.

Enemmän kuin kassa

Hyvä kassajärjestelmä on enemmän kuin pelkkä kuittikone. Se on yrittäjän paras ystävä. Mutta mistä tunnet sä ystävän? Onko oikea sulle hän?

Sitä miettii moni aloittava yrittäjä ja myös jo kokenut liiketoimintaosaaja kassajärjestelmää hankkiessaan.

Kassajärjestelmä kertoo yrittäjälle, mitkä villeistä ideoista kantavat. Jeemly kassajärjestelmästä on tullut tavoitteelliselle yrittäjälle lyhyessä ajassa korvaamaton tuki matkalla matkalla kohti toteutuneita unelmia.

Hintoihin sivustollamme lisätään voimassa oleva arvonlisävero sekä mahdolliset toimituskulut.

Tilauslomake

8 + 4 =