Jeemly Kassajärjestelmä

Jeemly on ketterä, kevyt ja käyttövalmis kassavirtaratkaisu kasvunnälkäisille yrityksille.
Se on innovatiivisen, urbaanin ja monikanavaisen liiketoiminnan ymmärtäjä, joka kasvaa yrityksesi mukana liikevaihtoa ja kassavirtaa kartuttaen.

Kassa, joka kasvattaa rahan virtaa

Jeemly paketoi kassajärjestelmien, toiminnanohjausjärjestelmien ja verkkokauppajärjestelmien tärkeimmät ominaisuudet helppokäyttöiseksi kassaratkaisuksi, jolla luot kassavirtaa missä haluat.

Jeemly kasvaa ominaisuuksiltaan yrityksesi mukana. Se tarjoaa käyttöösi juuri sinun tarvitsemasi toiminnot, sekä nyt että tulevaisuudessa. Jeemly-peruskokoonpano sisältää kassalaitteiston, ohjelmistolisenssin sekä tarpeisiisi vastaavat käyttöpalvelut.

Edullinen, halpa ja ilmainen kassajärjestelmä

Halpa kassajärjestelmä houkuttaa kuin ilmainen ämpäri marketin avajaisissa. Huokea hinta kiehtoo toisinaan niin paljon, että unohdetaan pysähtyä miettimään, millaisen kassajärjestelmän yritys oikeastaan tarvitsee ja pystyykö halpistuote linkoamaan rahaa sisään taloon luotettavasti joka tilanteessa.

Unohdetaanpa hetkeksi kassajärjestelmän ominaisuudet ja puhutaan pelkästään hinnasta, erityisesti siitä, millaisia juoksevia ja välillisiä kuluja kassajärjestelmän käytöstä tulee yrittäjälle.

Enemmän kuin kassa

Hyvä kassajärjestelmä on enemmän kuin pelkkä kuittikone. Se on yrittäjän paras ystävä. Mutta mistä tunnet sä ystävän? Onko oikea sulle hän?

Sitä miettii moni aloittava yrittäjä ja myös jo kokenut liiketoimintaosaaja kassajärjestelmää hankkiessaan.

Kassajärjestelmä kertoo yrittäjälle, mitkä villeistä ideoista kantavat. Jeemly kassajärjestelmästä on tullut tavoitteelliselle yrittäjälle lyhyessä ajassa korvaamaton tuki matkalla kohti toteutuneita unelmia.

Kassajärjestelmä voi olla arvokkain kumppanisi, mutta kallis sen ei tarvitse olla

Jeemly sopii niin aloittelevalle yrittäjälle kuin konkarillekin. Olemme koonneet valmiita pakettiratkaisuja laskemaan kustannuksia ja helpottamaan yrittäjän arkea. Ohessa esimerkkejä suosituimmista kokonaisuuksistamme. Toshiba-laitteillamme on viiden vuoden veloitukseton On-site takuu. Vaihtolaitetakuu palveluna veloituksetta sopimuskauden aikana.

Jätä yhteydenottopyyntö tai varaa ilmainen etäesittely ja saat ilmaisen konsultaation asiantuntijaltamme sinun yritykselle sopivimman ratkaisun valinnassa. Jeemlyn voi vuokrata tai ostaa omakseen.


Ohjelmisto Ohjelmisto + laitteisto Ohjelmisto laajennuksilla Ohjelmisto laajennuksilla, kassalaitteet
Kassajärjestelmän hinta** 28 €/kk 86 €/kk 89 €/kk 147 €/kk
Asiakashallinta  
Tilimyynti
Maksuprovisio * 0% 0% 0% 0%
Kassaohjelma
Maksupääteliittymä
Tuotetietojen hallinta
Kampanjat
Varasto- ja kateseuranta
Laaja raportointi
Kosketusnäyttökassa
Kassalaatikko
Kuittikirjoitin
Vaihtolaitepalvelut
Ylläpito- ja kehityspalvelut
Veloitukseton laajennusmahdollisuus
Kanta-asiakastoiminnot
Veloitukseton Helpdesk
Laskutus ja laskupalvelu

Tutustu järjestelmään ja varaa demoaika asiantuntijamme kanssa!

Ota yhteyttä ja sovimme ajan esittelyn myymälässä tai etänä omalla tietokoneellasi!

 

* Jeemly tai Suomen Kassalaite eivät veloita mitään maksutapakohtaista kauppasummaan kohdistuvaa provisiota myynnistä. Maksutapakohtaiset operaattorit (esim. Verifone, Nets) veloittavat palveluistaan hinnastonsa mukaiset palkkiot. ** Palvelussa 3kk irtisanomisaika

Kassalaite on kassajärjestelmän keskiössä

Jeemly käyttää kassalaitteina laadukkaita Toshiban kassatietokoneita. Kassatietokoneen lisäksi tarvitset yleensä kuittikirjoittimen ja rahalaatikon. Mikäli myyt viivakoodillisia tuotteita, tarvitset lisäksi viivakoodinlukijan. Kokoonpanoa on mahdollista täydentää maksupäätteellä, jonka avulla otat vastaan korttimaksut ja mobiilimaksut.

PC-kassa kosketusnäytöllä

Kassakäyttöön erityisesti suunnitellut Toshiban kosketusnäyttökassat kestävät kovaa ja hektistä käyttöä. Toshiba on maailmanlaajuisesti markkinajohtaja toimitettujen kassalaitteiden osalta. Valikoimastamme löydät Toshiba TCx 800 ja Toshiba T10 -mallit. Toshiban kassalaitteita käyttävät asiakkaidemme lisäksi esimerkiksi R-kioski, Kesko (K-Ryhmä), Bauhaus, Puuilo, Tokmanni, Lindex, Jysk ja XXL.

Kassajärjestelmään liitettävä sirukortinlukija Yomani vie maksamisen uudelle tasolle ja se on ratkaisu sujuvampaan maksamiseen. Nopeus, käytettävyys ja turvallisuus yhdistettynä moderniin muotoiluun, tekevät Yomanista markkinoiden halutuimman maksupäätteen.

Maksupäätteen hinta – Jeemlyyn liitetty maksupääte on edullinen. Kuukausihinta on 39 €. Palvelu sisältää:

•  Maksukorttien varmennuksen
•  Tapahtumien välityksen SAIO-palveluun
•  Online-raportoinnin
•  Vuokrapäätelaitteen vaihtolaitepalvelulla
•  Kilpailukykyiset korttimaksujen komissiot
•  3kk irtisanomisaika

Vaihtolaitepalvelu nopeuttaa vikatilanteissa korvaavan päätteen toimitusta ja sujuvoittaa palvelun hoitoa. Maksupäätteiden uudet testatut ominaisuudet ovat käytettävissä automaattisesti ilman erityisiä toimenpiteitä.

Hintoihin sivustollamme lisätään voimassa oleva arvonlisävero sekä mahdolliset toimituskulut.

Yhteydenotto

6 + 5 =