Note Shot Finance Kassa ja laskutusohjelma

Note Shot Finance Kassa ja laskutusohjelma

Note Shot Finance -kassajärjestelmällä on edullista ja helppoa korvata perinteinen kassakone. Yhteensopivilla oheislaitteillamme saat yrityksellesi sopivan laskutus- ja kassajärjestelmän.

Soveltuu myös liikeketjuille

Edullisen hinnan ansiosta Note Shot Finance Laskutus- & Kassajärjestelmä sopii hyvin pk-yrityksille ja on laajennettavissa vaativiin kohteisiin, esim. useita toimipisteitä ja kassoja sisältävä myymäläketju. Useita kassoja voidaan ketjuttaa ja lisätä päätteitä esim. varasto-, laskutus- tai toimistokäyttöön.

Täysin integroitava verkkokauppa

Verkkokauppa voidaan yhdistää kassajärjestelmään, jolloin tiedot pysyvät ajantasalla automaattisesti.

Verkkokauppa on yhdistetty kassajärjestelmään, jolloin tuotteet ja varasto pysyvät ajan tasalla automaattisesti. Voimme tarvittaessa lisätä verkkokaupan sivuillesi ”avaimet käteen” palveluna ja tehdä sivuille mahdollisesti tarvittavat muutokset.

Edulliset maksupäätteet täysin integroituna

Note Shot -ohjelmistoon voit integroida Poplatek-maksupäätteen ja tehdä edullisen Bambora-kauppiassopimuksen.

Maksupäätteen voi täydentää myös Minikassa-toiminnolla vain 5 € lisähintaan (/kk).

Note Shot Finance -kassajärjestelmällä on edullista ja helppoa korvata perinteinen kassakone. Yhteensopivilla oheislaitteillamme saat yrityksellesi sopivan laskutus- ja kassajärjestelmän.

Vuodesta 1997 asti toiminut ohjelmisto on käytössä yli 2000:ssa yrityksessä, kassajärjestelmän kautta kulkee päivittäin miljoonia euroja. Täysin suomalaiselle Note Shot Finance -ohjelmalle on myönnetty avainlippu-tunnus.

Sähköinen laskutus ja korttimaksupääte voidaan integroida,
jolloin ne toimivat yhdellä napin painalluksella!

Sähköinen laskutus voidaan integroida, jolloin e-lasku lähetetään yhdellä napin painalluksella. Mikäli asiakas ei ota vastaan e-laskuja, lasku siirtyy automaattisesti sähköpostiin tai paperilaskuksi.

Integroidulla korttimaksupäätteellä korttimaksu tapahtuu yhdellä napin painalluksella!

Kassajärjestelmä voi olla arvokkain kumppanisi, mutta kallis sen ei tarvitse olla

Kassajärjestelmä ja laskutusohjelmisto laaja-alaiseen kaupankäyntiin. Kuukausimaksu sisältää täyden teknisen tuen sähköpostilla sekä ohjelmistopäivitykset. Note Shot Financen saat käyttöösi jopa 1 arkipäivän toimitusajalla!

Verkkokaupan voit ostaa itsenäisenä tuotteena tai saat sen myös osaksi Kassa- ja laskutusohjelmistoa, jolloin se linkittyy saumattomasti Note Shot Financeen. Verkkokauppaohjelmassa ei ole avausmaksua, eikä se ole määräaikainen.


  Ohjelmisto Ohjelmisto + verkkokauppa Ohjelmisto + kassalaitteet
Kassajärjestelmän hinta 19,90 €/kk * 39,85 €/kk 77,90 €/kk
Asiakashallinta  
Tilimyynti
Maksuprovisio * 0% 0% 0%
Kassaohjelma
Maksupääteliittymä
Tuotetietojen hallinta
Kampanjat
Varasto- ja kateseuranta
Raportointi ja tilastot
Kosketusnäyttökassa
Kassalaatikko
Kuittikirjoitin
Vaihtolaitepalvelut
Ylläpito- ja kehityspalvelut
Veloitukseton laajennusmahdollisuus
Kanta-asiakastoiminnot
Veloitukseton Helpdesk
Laskutus, myös sähköinen
Myyntireskontra
Pankkiyhteys (viitesiirrot)
Muokattavat lomakkeet
Tarjoukset ja lähetteet
Tuotteet ja varasto päivittyvät automaattisesti kassan ja verkkokaupan välillä
Sähköposti-ilmoituksien lähetys asiakkaalle
Kaikki verkkomaksutavat
Tulosta osoitekortit helposti verkkokaupasta (Posti ja Matkahuolto)

 

*Note Shot Financen hinta on 19,90 €/kk 12 kuukauden laskutusjaksolla tai 29,90 €/kk alle 12 kuukauden laskutusjaksolla. Sisältää yhden käyttäjän. Verkko-/Lisälisenssi 9,50 €, verkkokäytössä tarvitset yhden lisenssin per kone. Saatavilla myös lisenssimalli vain laskutuskäyttöön (199,00 €/kertamaksu).

Voit helposti perustaa verkkokaupan yrityksellesi. Verkkokauppa voidaan yhdistää Note Shot Finance – laskutus- & kassajärjestelmään, tuotteet ja varasto pysyvät ajan tasalla automaattisesti, vähentää ja helpottaa työtä. Voimme tarvittaessa lisätä verkkokaupan sivuillesi ”avaimet käteen” valmiiksi ja tehdä sivuille mahdollisesti tarvittavat muutokset.

Verkkokauppa on suunniteltu erityisesti Note Shot Finance -kassajärjestelmän käyttäjille, mutta toimii myös itsenäisenä verkkokauppana. Ulkoasu voidaan säätää sivuihin sopivaksi TAI kotisivut voidaan toteuttaa verkkokaupalla, jolloin erillisiä sivuja ei tarvita, säästä kustannuksia!


Tutustu järjestelmään – tilaa ILMAINEN koejakso!

Ota yhteyttä ja tilaa ohjelmisto koekäyttöön veloituksetta. Koekäytön aikana huomaat parhaiten järjestelmän sopivuuden omaan käyttöösi. Testijakson jälkeen ohjelmisto on määräaikainen 12 kk kerrallaan.

* Note Shot tai Suomen Kassalaite eivät veloita mitään maksutapakohtaista kauppasummaan kohdistuvaa provisiota myynnistä. Maksutapakohtaiset operaattorit (esim. Verifone, Nets, Poplatek) veloittavat palveluistaan hinnastonsa mukaiset palkkiot.

Note Shotiin on saatavilla paljon erilaisia kassalaitteita tai voit asentaa ohjelmiston mille tahansa PC-tietokoneelle.

Osta tai vuokraa laitteistopaketti ohjelmiston yhteydessä
Voit tilata Note Shot -ohjelmiston ja alkaa käyttää sitä sellaisenaan jo olemassa olevilla laitteilla. Tarjoamme lisäarvona testatun toimintaympäristön ja laajemman tukipalvelun laitteistokokoonpanon edullisesti ohjelmiston tilaajille.

Asennus- ja koulutuspäivä
Ota lentävä lähtö liiketoiminnallesi ja varaa ohjelmistotoimituksen yhteyteen koulutuspäivä, jonka aikana käydään läpi yleisesti myyntitapahtumaa kuin huolellisesti koko ohjelmiston ominaisuudet.

Tukipalvelut
Note Shotiin sisältyvät ilmaiset ohjelmistopäivitykset ja sähköpostituki. Puhelintuki on maksullinen.

Note Shot Financeen on rakennettu integraatio Poplatek-maksupäätteille. Integroidun maksupäätteen ansiosta korttimaksu kassalla on helppoa ja nopeaa. Korttimaksu toimii yhdellä napin painalluksella, summaa ei tarvitse näppäillä ja yksi kuitti riittää. Maksupääte voi olla aina asiakkaille suunnattuna. Korttimaksun lopuksi tulostetaan automaattisesti kuitti kassatapahtumasta. Note Shot -integroidut maksupäätteet alkaen 25 €/kk.

Korttitilityssopimus
Maksupäätteisiimme on saatavilla erittäin kilpailukykyisesti hinnoiteltu Verifone SAIO tai Bambora- korttitilityssopimus.

Tilaaminen
Maksupäätteen avausmaksu 60 euroa ja toimitusmaksu 20 euroa. Voit tilata maksupäätteen ja tilityssopimuksen olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Hintoihin sivustollamme lisätään voimassa oleva arvonlisävero sekä mahdolliset toimituskulut.

Tilaa ilmainen kokeilujakso! (Note Shot Finance)

6 + 10 =