Suojavisiiri MS Large /2kpl (pkt)

15,90

Nenän ja suun alueen suojaava visiiri. Soveltuu käytettäväksi silmälasien kanssa! Hyvä suojavaruste kaupan alan työntekijöille, teollisuuteen ja astmaatikoille.

Estä koronan leviäminen myymälässä ja toimistossa! Lisää puhdistus- ja suojaintuotteita löydät myös osoitteesta www.toimistotarvike.fi.

Hintoihin sivustollamme lisätään voimassa oleva arvonlisävero sekä mahdolliset toimituskulut.

Mini Shield -kasvovisiiri tarjoaa suojaa lialta ja roiskeilta ja vähentää tartuntatautien leviämistä. Visiiri soveltuu myös käytettäväksi silmälasien kanssa. Visiiri voidaan puhdistaa käsin ja pestä jopa 30 kertaa. Voidaan pestä sienellä, saippualla ja vedellä 40-asteessa.

Visiiri on kehitetty teollisuuden työntekijöille, toimistotyöntekijöille, opettajille ja opiskelijoille, kosmetologeille, kampaajille, kuriireille, myyjille, yhtenäisille ja turvallisuuspalveluille, ravintoloitsijoille jne.

Mini Shield ei rajoita hengitystä tavallisten naamioiden tavoin, joten se sopii astmaatikoille, hengitysvaikeuksista kärsiville tai vanhuksille sekä kaikille, jotka eivät ole tottuneet käyttämään maskia pitkiä aikoja kerrallaan.

Suojaa itseäsi ja muita - ennen kaikkea hengitä vapaasti!

Valmistettu: PET-muovista ja kuitukankaasta. CE-merkitty. Sertifikaatit: ISO 9001 ja ISO 14001

Saatavilla 2 eri kokoa:
Kasvovisiiri MS Large 13,5x20,5cm
Kasvovisiiri MS Medium 10,5x19,5cm

Estä koronan leviäminen myymälässä ja toimistossa! Lisää puhdistus- ja suojaintuotteita löydät myös osoitteesta www.toimistotarvike.fi.