Verifone V400 Pienin kannettava maksupääte

Verifone V400

V400 on markkinoiden pienin ja nopein maksupääte. Kannettava V400 on markkinoiden pienin ja nopein maksupääte. 4G-, WiFi- ja Bluetooth-yhteyksillä toimiva langaton pääte on kaupantekijän joustavin kumppani tiskille, pöytiin tai vaikka messuille.

Maksupäätteessä on tehokas akku, toimituksessa mukaan vakiona lataustelakka. Suuri 3,5” Gorilla Glass –teknologialla suojattu kosketusnäyttö on kirkas ja se parantaa selkeästi maksukokemusta. Kuitit tulostuvat päätteen nopealla, sisäänrakennetulla kuittitulostimella. V400 kuuluu uuteen Engage-mallisarjaan. Hinnoittelu on joustava ja monipuolinen, joten löydät yrityksellesi helposti sopivan palvelumallin. Verifonen kehittämä maksupäätesovellus takaa sujuvan maksamisen ja päätteen turvaominaisuudet tarjoavat parhaan tietosuojan.

Lisävarusteena saatavilla autoteline laturilla.

Verifone SAIO-palvelut kaikissa palvelupaketeissa

Verifonen korttisopimus SAIO (Super All In One) sisältää sopimukset korttimaksujen vastaanottamisesta Verifonen kanssa, joten erillisiä sopimuksia pankkien kanssa ei enää tarvita. Kassalaite POP ja PLAY -palvelupaketit Verifone SAIO -palvelulla ovat saumaton palvelukokonaisuus nykyaikaiselle kauppiaalle, joka haluaa säästää aikaa ja rahaa.

Tilauslomake - Verifone V400

Tarvikkeet

6 + 12 =