Verifone-vikatiedote 27.7.2022

Verifone VX- ja Engage (V400 / P400) -maksupäätteiden toiminnassa on havaittu tekninen vika, joka johtuu maksupäätteille tehdyistä ohjelmistopäivityksistä. Teknisen vian takia maksupäätteiden yhteydet eivät tällä hetkellä toimi. Vikaa korjataan parhaillaan. Pahoittelemme tilannetta.

Vika aiheuttaa laajalti maksutapahtumien hylkääntymistä ja koskettaa kaikkia toimialoja kaikkialla Suomessa. Kassalaite seuraa tilannetta ja tiedottaa asiakkaitaan välittömästi, kun vika on saatu korjattua.

EDIT 28.7.2022 I Korjauspäivitys on lähetetty ja sen saapuminen omalle maksupäätteellesi voi kestää jopa useamman tunnin. Tarvittaessa, lähetä tapahtumat testataksesi päätteen toiminta.

EDIT 28.7.2022 II Viat ovat pääsääntöisesti saatu korjattua, mutta joissakin laitteissa (V400) saattaa näytölle edelleen tulla teksti Illegal app. config. Tällöin saatetaan vaatia laitevaihtoa. Olethan yhteydessä tällöin asiakaspalveluumme 03-260 9600 niin pian kuin mahdollista.

EDIT 8.8.2022 Laiteviat ovat saatu korjattua, mutta jonkin verran ko. laitekannasta on kärsinyt tilityshäiriöistä. Verifone korjaa vikaa ja tilitykset tapahtuvat ensi tilassa.