eKassa – kassa, laskutus, verkkokauppa ja ajanvaraus hyvin edullisesti

Note Shot on jo vuosikymmenien tuottanut ajanvaraus-, kassa- ja laskutusjärjestelmiä yrityksille. eKassa toimii internet-selaimessa, voit käyttää sitä missä vain, kunhan sinulla on tietokone tai tabletti internet-yhteydellä.

Edullisen hinnan ansiosta Note Shot eKassa sopii hyvin pk-yrityksille. Tiedot ovat palvelimillamme, joten voit muokata tai katsella kassaohjelmasi tietoja ja raportteja kotikoneellasi tai vaikka puhelimellasi. Ohjelma kulkee mukanasi kaikkialle missä on internet-yhteys.

Verkkokauppa voidaan yhdistää kassajärjestelmään, jolloin tiedot pysyvät ajantasalla automaattisesti.

Selkeä ja monipuolinen ajanvarausjärjestelmä sopii hyvin varaamiseen sekä resurssien hallintaan. Ajanvarausjärjestelmä sopii hyvin esimerkiksi parturi-kampaamolle, hoitolalle sekä tilojen, laitteiden ja työkalujen vuokraamiseen.

Note Shot e-Kassa 19.90 €. Selainpohjainen ohjelmisto kassamyyntiin ja laskutukseen. Heti käyttövalmis ohjelmisto! Kuitit sähköpostitse tai paperille.

Ohjelma ei vaadi asentamista, riittää kun rekisteröidyt ohjelman käyttäjäksi ja se on välittömästi käytössäsi. Tiedot ovat palvelimillamme, joten voit muokata tai katsella kassaohjelmasi tietoja ja raportteja kotikoneellasi tai vaikka puhelimellasi. Ohjelma kulkee mukanasi kaikkialle missä on internet-yhteys.

eKassa soveltuu erinomaisesti myös Macin kassaohjelmistoksi, koska se toimii kaikissa selaimissa. Selaimeksi suosittelemme kuitenkin Google Chromea ja huomioithan, että moni lisälaite ei välttämättä toimi MacOS-järjestelmässä.

Tarjoamme ilmaisen mahdollisuuden kokeilla kassaohjelmaa 30 päivän ajan ennen hankintapäätöstä. Näin voit olla varma, että ohjelma sopii yrityksellesi.

WooCommerce-verkkokauppa voidaan yhdistää eKassa -kassajärjestelmään. Varastosaldot tai saatavuustieto pysyy automaattisesti ajantasalla kassalla ja verkkokaupassa.

eVaraus-ajanvarausjärjestelmä on suunniteltu vastaamaan nykypäivän tarpeita. Selkeä ja monipuolinen järjestelmä sopii hyvin varaamiseen sekä resurssien hallintaan. Ajanvarausjärjestelmä sopii hyvin esimerkiksi parturi-kampaamolle, hoitolalle sekä tilojen, laitteiden ja työkalujen vuokraamiseen.

WooCommerce-verkkokauppa voidaan yhdistää eKassa-kassajärjestelmään. Varastosaldo tai saatavuustieto pysyy automaattisesti ajantasalla kassalla ja verkkokaupassa. WooCommerce on maailman suosituin verkkokauppa-alusta ja sitä käyttää yli 28% maailman verkkokaupoista. WooCommerce-verkkokaupan saat helpoiten kauttamme, mutta myös olemassa oleva kauppa voidaan yhdistää kassaan.

WooCommerce-verkkokaupan hinta alk. 19,95 €/kk

***

eVaraus-ajanvarausjärjestelmä on suunniteltu vastaamaan nykypäivän tarpeita. Selkeä ja monipuolinen järjestelmä sopii hyvin varaamiseen sekä resurssien hallintaan. Ajanvarausjärjestelmä sopii hyvin esimerkiksi parturi-kampaamolle, hoitolalle sekä tilojen, laitteiden ja työkalujen vuokraamiseen.

Ajanvarausjärjestelmä sisältää runsaasti ominaisuuksia joiden ansiosta se taipuu hienosti erilaisiin tarpeisiin. Alla tärkeimpiä ominaisuuksia:

Verkkomaksut – Bambora Express -maksupalvelu on integroitu ajanvarausjärjestelmään. Asiakkaat voivat maksaa varauksen verkkopankissa tai luottokortilla
Toistuvat varaukset – Voit lisätä vakioasiakkaiden varaukset järjestelmään helposti toistuva varaus -ominaisuuden avulla
Responsiivinen design – Ajanvarausjärjestelmä toimii myös mobiililaitteilla. Asiakkaasi voivat varata aikoja puhelimella, tabletilla tai tietokoneella
Työ- ja aukioloaikojen helppo suunnittelu – Järjestelmässä on erityisesti huomioitu mahdollisuus määritellä työntekijöiden työajat tai yrityksen aukioloajat mahdollisimman helposti. Ajat helppo määritellä maalamalla ne kalenterista

eVaraus -ajanvarausjärjestelmä voidaan yhdistää eKassa -kassajärjestelmään, jolloin varauksen voi maksaa myös paikanpäällä kassalla.

Ajanvarausjärjestelmän hinta on 19,95 €/kk, 12 kuukauden laskutusjaksolla. Mikäli tarvitset järjestelmän lyhyemmäksi aikaa, ota yhteys asiakaspalveluumme!

Yhteensopivat maksupäätteet ja maksutavat. Kassalaite tarjoaa markkinoiden edullisimmat maksupäätteet ja kauppiassopimukset kaikilta toimijoilta – parhailla hinnoilla ja tilitysajoilla.

Verkkomaksupalvelu Woocommerce-verkkokauppaan ja eVaraus-ajanvarauspalveluun – lue lisää tästä.

Mando-maksupäätteet Vega 

nPay – Kassajärjestelmään liitettävä sirukortinlukija
• Pieni, kevyt ja kustannustehokas, helppokäyttöinen
• Sirukorttimaksu, mobiili- ja lähimaksut
• Soveltuu Worldline (Bambora) -kauppiassopimuksille
Tilaa kiinteä Poplapay-maksupääte

Mando-maksupäätteet Lane 

Lane – Kassajärjestelmään liitettävä sirukortinlukija
• Pienikokoinen, mutta täynnä ominaisuuksia
• Tukee lähi- ja mobiilimaksuja
• Soveltuu Nets-kauppiassopimukselle
Tilaa Nets Lane3000 -maksupääte

Mando-maksupäätteet Vega 

nPay – Langaton maksupääte
• Kaikkia verkkoja (2G/3G/4G) hyödyntävä päätemalli
• Pieni, kevyt ja kustannustehokas, helppokäyttöinen
• Soveltuu Worldline (Bambora) -kauppiassopimuksille
Tilaa langaton Poplapay-maksupääte

Mando-maksupäätteet Move 

Move3500 – Langaton maksupääte
• Nopea ja tuttu kaikillee maksupäätettä käyttäneille
• Turvallinen ja kestävä ratkaisu
• Soveltuu Nets-kauppiassopimuksille
Tilaa Nets Move3500 -maksupääte

 

Kassajärjestelmä voi olla arvokkain kumppanisi, mutta kallis sen ei tarvitse olla

Nettiselaimessa toimiva kassajärjestelmä kaupankäyntiin kaikilla toimialoilla. Kuukausimaksu sisältää täyden teknisen tuen sähköpostilla sekä ohjelmistopäivitykset. Note Shot eKassan saat käyttöösi jopa 1 arkipäivän toimitusajalla!

Verkkokaupan tai ajanvarausjärjestelmän voit ostaa itsenäisenä tuotteena tai saat sen myös osaksi eKassaa, jolloin se linkittyy saumattomasti kassajärjestelmään ja tuotetietokantaan. Verkkokauppaohjelmassa ei ole avausmaksua, eikä se ole määräaikainen.


OhjelmistoOhjelmisto + verkkokauppaOhjelmisto + kassalaitteet
Kassajärjestelmän hinta29,90 €/kk *49,85 €/kk92,40 €/kk
Asiakashallinta 
Tilimyynti
Maksuprovisio *0%0%0%
Kassaohjelma
Maksupääteliittymä
Tuotetietojen hallinta
Kampanjat
Varastoseuranta
Raportointi ja tilastot
Kosketusnäyttökassa
Kassalaatikko
Kuittikirjoitin
Vaihtolaitepalvelut
Ylläpito- ja kehityspalvelut
Veloitukseton laajennusmahdollisuus
Kanta-asiakastoiminnot
Veloitukseton Helpdesk
Laskutus, myös sähköinen
Myyntireskontra
Pankkiyhteys (viitesiirrot)
Muokattavat lomakkeet
Tarjoukset ja lähetteet
Tuotteet ja varasto päivittyvät automaattisesti kassan ja verkkokaupan välillä
Sähköposti-ilmoituksien lähetys asiakkaalle
Kaikki verkkomaksutavat
Tulosta osoitekortit helposti verkkokaupasta (Posti ja Matkahuolto)

 

*eKassan hinta on 29,90 €/kk 12 kuukauden laskutusjaksolla tai 39,90 €/kk 3 kuukauden laskutusjaksolla ja 12 kuukauden määräaikaisella tilauksella. eKassa on oiva valinta myös kausitarpeeseen, jolloin hintaan 59,90 €/kk käytät ohjelmaa haluamasi vuokra-ajan. Perushinta sisältää yhden käyttäjän. Lisäkäyttäjät +9,50 €/kk/kpl.

WooCommerce-verkkokauppaintegraatio 19,95 €/kk. Premium-paketissa saat yhdellä hintaa koko palvelun: kassa- ja laskutusohjelmiston, verkkokaupan ja maksuratkaisut sekä verkkoon, että kivijalkaan – ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

• Ilmainen kokeiluaika 30 päivää • Rajaton kassa- ja laskutustapahtumien määrä • Rajaton tuotteiden, asiakkaiden, käyttäjien ja myyjien määrä • Kuitin tekstien muokkaaminen ja yrityksen logo kuitille ja laskulle

• Integroitava maksupääte • Kuitin tulostus kuittikirjoittimella tai millä tahansa perustulostimella sekä Google Cloud Print • Käytettävissä erikokoisilla näytöillä • Tuotteiden haku viivakoodilla (tuoterekisteri)

Raportointi ja laskutus: • Raportit kirjanpitoa varten ja myyjäkohtainen raportointi • Asiakaskohtainen myyntihistoria • Kuitin ja laskun lähettäminen sähköpostiin • Laskun lähettäminen sähköisenä/verkkolaskuna (Ropo Capital) • Laskun siirto kassaan sekä kassatapahtuman siirto laskutukseen

Kieliversiot: Suomi, Englanti • Yhteensopivat käyttöjärjestelmät: Windows, Android, iOS, Mac OSX, Linux… • Suositeltu selain: Google Chrome

Asennus- ja koulutuspäivä
Ota lentävä lähtö liiketoiminnallesi ja varaa ohjelmistotoimituksen yhteyteen koulutuspäivä, jonka aikana käydään läpi yleisesti myyntitapahtumaa kuin huolellisesti koko ohjelmiston ominaisuudet.

Tukipalvelut
Note Shotiin sisältyvät ilmaiset ohjelmistopäivitykset ja sähköpostituki. Puhelintuki on maksullinen.


Tutustu järjestelmään – tilaa ILMAINEN koejakso!

Ota yhteyttä ja tilaa ohjelmisto koekäyttöön veloituksetta. Koekäytön aikana huomaat parhaiten järjestelmän sopivuuden omaan käyttöösi. Testijakson jälkeen ohjelmisto on määräaikainen 12 kk kerrallaan.

* Note Shot tai Suomen Kassalaite eivät veloita mitään maksutapakohtaista kauppasummaan kohdistuvaa provisiota myynnistä. Maksutapakohtaiset operaattorit (esim. Verifone, Nets, Poplatek) veloittavat palveluistaan hinnastonsa mukaiset palkkiot.

Kassapc/Kassakone NS1400 kosketusnäytöllä

Tyylikäs paketti vaikkapa kahvilaan!

NS1400-kassatietokone sisältää tietokoneen, kosketusnäytön ja kuittikirjoittimen. Optiona asiakasnäyttö. Kaikki ominaisuudet tyylikkäästi samassa paketissa!

Kassapc/Kassakone NS5500 kosketusnäytöllä

Kosketusnäyttökassa erikoisliikkeelle

NS5500-kassatietokone sisältää tietokoneen, kosketusnäytön ja kuittikirjoittimen. Optiona asiakasnäyttö. Siisti ja kompakti kokonaisuus korvaa hyvin perinteisen kassakoneen.

eKassa ja tablet

Kassa omassa tabletissa

eKassa skaalautuu loistavasti myös erikokoisiin ja myös vanhempiin tablet-tietokoneisiin. Varmista käyttöjärjestelmän soveltuvuus asiakaspalvelustamme.

Nets & Verifone maksupäätteet

Nets & Castles maksupäätteet

eKassan kanssa voit käyttää Netsin ja Castlesin integroitavia maksupäätteitä niin kiinteänä kuin kannettavana.

9 + 1 =