Tyylikäs itsepalvelukassa ravintolaan ja erikoiskauppaan

Itsepalvelukassa tai pikakassa ravintolaan ja erikoiskauppaan. Kassalaite tarjoaa tyylikkäät ratkaisut kassajonon helpotukseen.

Itsepalvelukassat on todettu toimiviksi apureiksi keventämään kassatyötä ja nopeuttamaan toimintaa ruuhkatilanteissa, tekemättä työntekijöistä turhia. Nykyään myös asiakkaat pitävät mahdollisuudesta tehdä tilauksia omassa rauhassa ja omaan tahtiin itsepalveluna.

Kassalaitteen itsepalvelukassa toimii täysin itsenäisenä maksupisteenä, mutta tarvittaessa voit muuttaa sen nopeasti myös tehokkaaksi miehitetyksi myyntipisteeksi. Näin itsepalvelukassa palvelee pienempiä yrityksiä mielestämme parhaiten.

Itsepalvelukassa – pikakassa – parantaa myös asiakkaan kassakokemusta. Tyypillisesti itsepalvelukassoja on tähän asti nähty vain isojen ketjujen käytössä. Me halusimme tuoda itsepalvelukassan myös pienempien yritysten saataville helposti ja kustannustehokkaasti. Valikoimastamme löydät kaikenlaiseen myyntiin soveltuvia kassaratkaisuja.

Itsepalvelukassa Mando IpKassa Desk
Itsepalvelukassa Mynt

Itsepalvelukassa Mando-kassajärjestelmään

Mando-kassan toimintavarmuus, simppeli käyttöliittymä ja rakenne sekä nopea käyttöönotto ovat tehneet kassan haltuunotosta niin uusille, kuin vanhoille työntekijöille äärimmäisen helppoa. Mando ei lopeta työtään edes internetyhteyden katketessa, sillä se toimii offline-tilassa!

Osa toiminnoista on verkossa. Tuotteiden tiedot on helppo ylläpitää internetselaimella. Muuttuneet tiedot ovat heti kassan käytettävissä parilla napin painalluksella. Myös laaja raportointi on saatavilla reaaliaikaisesti verkossa sekä kaikki yrityksesi toimipisteet voidaan ylläpitää ja raportoida yhdestä ja samasta paikasta verkossa.

Mando-itsepalvelukassaan on yhdistettävissä Nets Lane -maksupääte tai Verifone Yomani -maksupääte.

*********

Itsepalvelukassa Vektori-kassajärjestelmään

Mynt on miehittämätön tilaus- ja maksujärjestelmä Vektorikassaan, joka on suunniteltu Plug and Play -tyyppiseksi ratkaisuksi ravintoloihin, hotelleihin, baareihin ja kahviloihin. Itsetilaaminen kioskien ja QR-koodien avulla antaa ravintoloiden työskennellä pienemmällä henkilöstömäärällä, vähentää jonoja ja saada enemmän myyntiä.

Koneoppiminen parantaa lisämyynnin toimivuutta, ennakoivaa analysointia ja auttaa myymään enemmän. Mynt sisältää modernia uskollisuutta auttaakseen ravintoloita ja hotelleja säilyttämään nuoremman yleisönsä. Mynt ja Vektorikassa on markkinoiden edullisin itsepalvelujärjestelmä, joka soveltuu kaikenkokoisille yrityksille.

Vektori/Mynt-itsepalvelukassaan on täysin integroitavissa Viva Wallet -maksuominaisuus ilman kiinteää kustannusta. Mynt-itsepalvelukassaa on mahdollista käyttää myös itsenäisesti, ilman erillistä kassaohjelmistoa.

*********

Itsepalvelukassan käyttöönotto kannattaa tehdä huolellisesti suunnitellen – alla näet muutamia esimerkkejä laitevaihtoehdoista, ota yhteyttä myyntipalveluumme ja pyydä tarjous!

Yhteensopivat maksupäätteet ja maksutavat. Kassalaite tarjoaa markkinoiden edullisimmat maksupäätteet ja kauppiassopimukset kaikilta toimijoilta – parhailla hinnoilla ja tilitysajoilla.

Mando-maksupäätteet Yomani 

Yomani Verifone-kauppiassopimuksella
• Nopea, moderni ja turvallinen pääte lähimaksulla
• Markkinoiden käytetyin maksupääte
• Soveltuu kaikille kauppiassopimuksille

Mando-maksupäätteet Lane 

Lane Nets-kauppiassopimuksella
• Pienikokoinen, mutta täynnä ominaisuuksia
• Tukee lähi- ja mobiilimaksuja
• Soveltuu Nets-kauppiassopimukselle

Viva Wallet integroituna Sunmi-kassaan
• Ei tarvetta erilliselle maksupäätteellä ja säästää kokonaisuutena kiinteän kuukausimaksun
• Nopea ja helppo maksutapa asiakkaalle

 

MobilePay maksutapa suoraan kassalta
• Voit ottaa MobilePay -maksuja vastaan suoraan Mandolla
• Ei tarvetta muutoksiin maksupäätteellä
• Asiakkaasi maksaa mobiililaitteella QR-koodin avulla
Katso lisätiedot (www.mobilepay.fi)

 

Itsepalvelukassa Mando ACT

Mando ACT

Ohut ja kompakti muotoilu säästää tilaa tiskillä, 15,6 tuuman PCAP-kosketusnäyttö tarkalla kosketuksella. Näytön käyttöliittymä kehyksettömänä. Lisäksi useat I/O-portit tukevat helppoa järjestelmän laajentamista.

Itsepalvelukassa Mando IpKassa Stand

Mando & Apexa

Erittäin kustannustehokas POS-ratkaisu 15,6″ kosketusnäytöllä. Tyylikäs ja kompakti runko pienellä jalustalla on roiske- ja pölytiivis. Useita I/O-liitäntöjä oheislaitteille ja helppo asentaa tiskille tai seinälle.

Itsepalvelukassa Mando Big Boss

Mando Big Boss

Erittäin nopea ja tehokas itsepalvelukassa 27″ FHD/PCAP-kosketusnäytöllä ja integroidulla kuittitulostimella. Modulaarinen muotoilu vaivattomaan asennukseen ja nopea pääsy komponentteihin huoltoa varten. Helppo asentaa lattialle, seinälle tai pöydälle.

Itsepalvelukassa Mynt Large

Mynt Large

Modulaarinen, suurella kosketusnäytöllä ja integroidulla kuittikirjoittimella varustettu kassapiste. Asennus lattialle tai seinälle.

Itsepalvelukassa Mynt Mini

Mynt Mini

Modulaarinen, suurella kosketusnäytöllä ja integroidulla kuittikirjoittimella varustettu kassapiste. Asennus tiskille tai seinälle.

3 + 14 =