Yomani, kassaan integroitava

Kassajärjestelmään liitettävä sirukortinlukija Yomani on ratkaisu sujuvampaan maksamiseen. Nopeus, käytettävyys ja turvallisuus yhdistettynä tuttuun muotoiluun tekevät Yomanista markkinoiden halutuimman maksupäätteen.

Yomani –maksupäätteessä on otettu huomioon jokainen yksityiskohta aina kortinkäyttäjästä kauppiaaseen. Suuri värinäyttö opastaa käyttäjää maksamisen jokaisessa vaiheessa ja selkeät valaistut näppäimet löytyvät mukavasti hyvin suojatusta näppäimistöstä.

• Voidaan integroida lukuisiin kassasovelluksiin
• Selkeä värinäyttö helpottaa maksupääteen käyttöä
• Tuttu design ja varma Verifone-ohjelmisto
• Voidaan käyttää useamman eri yrityksen kesken (monikäyttäjä). Eri yritysten myyntien raportointi tapahtuu kassan kautta.

Hinta tarjouksen mukaan – hinta riippuu integraatiosta.

Lisävarusteena on saatavilla kääntyvä pöytäteline, teline mahdollistaa maksupäätteen kallistamisen asiakkaalle sopivaan korkeuteen ⇒ voit tilata pöytätelineen myös erikseen verkkokaupasta, klikkaa tästä

Kassajärjestelmään liitettävä sirukortinlukija Yomani vie maksamisen uudelle tasolle ja se on ratkaisu sujuvampaan maksamiseen. Nopeus, käytettävyys ja turvallisuus yhdistettynä moderniin muotoiluun, tekevät Yomanista markkinoiden halutuimman maksupäätteen.

Tarjouspyyntö Yomani-maksupäätteestä

2 + 3 =