Laitevuokraus

Vuokraamme kassalaitteita kaikenlaisiin tapahtumapäiviin – messuille, toreille, musiikkifestivaaleille ja muihin tapahtumiin. Kassakoneita ja maksupäätteitä toimitamme sekä yksittäin tai jopa satoja laitekokoonpanoja. Kassakoneet toimitamme täysin käyttövalmiina ja tarvittavin käyttökoulutuksin. Laitteita vuokrataan päiviksi, viikoiksi tai muutamiksi kuukausiksi.

 

Pidemmissä ajoissa kannattaa kysyä kassajärjestelmien leasingvuokrausta tai maksupäätteiden palvelupaketteja. Leasingvuokra-ajat 12-60 kuukautta.

Tee tarjouspyyntö nyt

Maksupäätteet

Maksupääte vuokralle viikonlopuksi tai tapahtumiin (1 päivästä koko kaudeksi) Verifone -maksupääte toimii omalla, dedikoidulla 3G-datayhteydellä. Kaikki päätteemme tukevat lähimaksua ja niistä on saatavilla päivä- ja kokonaisraportit helposti.

Hinnat alkaen
40 €/kk + alv.
(+ avaus- ja toimitusmaksut)

Kassajärjestelmät

Tarjoamme perinteiset kassakoneet ja nykyaikaiset pc-kassajärjestelmät kaikenmittaisiin tapahtumiin myös lyhytaikaiselle vuokralle.

Hinnat alkaen
60 €/kk + alv.
(+ ohjelmointi- ja toimitusmaksut)

Kassajärjestelmien leasingvuokraus

Leasing – miksi vuokrata ostamisen sijaan?

Voit tehdä niin pienet kuin suuret laite- ja ohjelmistohankinnat kauttamme leasingvuokrasopimuksella. Hoidamme koko rahoituksen hakemiseen liittyvän prosessin asiakkaan puolesta. Rahoituskokemuksemme ansiosta tarjoamme oikeita, asiakkaan tarpeeseen mukautettuja ratkaisuja.

Lyhytaikainen vuokraus esim. tapahtumiin on eri asia kuin leasingvuokraus. Leasingvuokrakausi on pituudeltaan aina 12-60 kk. Kassakoneiden leasingvuokrahinnat ovat ilmoitettu niiden tuotesivuilla. Hintoihin lisätään rahoitusyhtiön määrittelemät avaus- ja käsittelymaksut, joista saat lisätietoa asiakaspalvelustamme.

Verohyöty

 Säästät veroissa, koska leasing-hankinnat voidaan vähentää täysimääräisinä verotuksessasi. Mikäli et ole varma, miten rahoitusmekanismi toimii kirjanpidossasi, juttele kirjanpitäjäsi kanssa!

Säästää kassavaroja

Säästät käteisvaroja muihin yrityksen tarpeisiin etkä ole sidottu tuotteisiin pysyvästi. Sen sijaan, että sidot rahat kassalaitteistoon, voit laittaa rahan poikimaan liiketoiminnassasi!

Pääomaa kasvuun

Oma pääoma ei kärsi suurista kertahankinnoista.

Ennakoitava kulurakenne

 Tiedät etukäteen kiinteät kulut sopimuksen laitteista ja voit budjetoida toimintaasi tehokkaammin.

Toimimme yhteistyössä useiden eri rahoitusyhtiöiden kanssa. Kumppaneitamme ovat Penny Hill Oy (www.laiterahoitus.fi), Grenke Leasing (www.grenkeleasing.fi), Siemens Financial Services ja 3 Step IT. Mikäli käytät jotakin muuta rahoituskumppania, voidaan meiltä ostettu laitteisto lisätä olemassaolevaan sopimukseen.

Vuoronumerojärjestelmä, joka on tehokas, edullinen ja soveltuu näin myös pienempiin myymälöihin. Ominaisuudet riittävät silti suurillekin asiakasvirroille - pankkiin, apteekkiin, vakuutusyhtiöön ja virastoon, päivittäistavaramyymälää unohtamatta.

Vuoronumerojärjestelmä

My Turn -palvelunumerolaitteisto on myös vuokrattavissa. Edullisella kuukausihinnalla palvelet asiakkaasi tehokkaasti myös ruuhkahuipuissa. Sisältää My Turn -etikettiannostelijan, asiakasnumeronäytön, kaukosäätimen sekä annostelijan jalan. Etiketit veloitetaan erikseen käytön mukaan.

Kysy saatavuus ja pyydä tarjous!

Jalallinen, kosketusvapaa annostelija käsidesille. 1 litran säiliö, josta tulee noin 1200 annosta. Annostelijan säiliö on uudelleen täytettävä, eikä sitä ole sidottu valmistajan pulloihin. Paristo- tai verkkovirtakäyttö - käytä missä vain!

Käsidesiautomaatti

Kosketusvapaa ja jalallinen käsihuuhdeannostelija on myös vuokrattavissa. Edullisella kuukausihinnalla palvelet asiakkaasi turvallisesti myös ruuhkahuipuissa. Kuukausivuokra sisältää annostelija-automaatin tippa-alustalla ja jalan sekä ensimmäiset paristot. Mukana toimitetaan joko 0,5 litran (7,55 €) tai 4 litran (39,05 €) käsihuuhde (ei sis. vuokrahintaan).

Kysy saatavuus ja pyydä tarjous!

VIESTI

Yhteystiedot

03 260 9600

myynti@kassalaite.com

Sammonkatu 35, 33540 Tampere

Sibeliuksenkatu 2, 15110 Lahti

i

Y-tunnus: 2206142-9