Huolto- ja tukipalvelut

Palvelemme kaikissa kassajärjestelmiin ja maksupäätteisiin liittyvissä kysymyksissä. Huoltomme on täällä Sinua varten ja tarvittaessa ohjaamme oikeaan suuntaan, jollemme itse voi auttaa. Päätoimialueemme on Pirkanmaa, huoltokumppaniverkostomme kautta koko Suomi.
Hinnastot ja palveluehdot

Monimerkkihuolto ja koulutusohjelma

Tarjoamme monimerkkihuollon ja tukipalvelut kassalaitteille, maksupäätteille ja myymälän muille oheislaitteille vuosikymmenien kokemuksella. Huollot voidaan suorittaa paikan päällä tai huoltotiloissamme. Olemme sertifioituneet huoltoliike mm. seuraaville merkeille: Sam4s, Samsung, Verifone, Toshiba (IBM / SKJ).

Reipas liiketoiminta lähtee hyvin omaksutusta järjestelmästä

Vaikka et olisi koskaan yksin järjestelmähankinnan jälkeen, suosittelemme kattavaa alkukoulutusta – hyvissä ajoin ennenkuin avaat omaa myymälääsi ensimmäistä kertaa. Vuosien kokemuksella tiedämme paljon eri toimialoista, ja osaamme auttaa sinut ja henkilöstösi alkuun niin perusmyynnissä, kuin raporttien tarkistelussa. Varaa siis rohkeasti aika käyttöönottokoulutukselle!

Etätuki tuo meidät lähemmäs sinua

Älä pelästy, etätuki ei ole kirosana. Parhaimmillaan se tuo niin paljon joustavuutta ja nopeutta, ettet edes ehdi huomata minkään olleen vialla. Etätuki on saatavilla kaikkiin pc-pohjaisiin kassajärjestelmiin ja tietokoneisiin kytkettyihin lisälaitteisiin.