Laillisuus ja tietosuojakäytäntö

Käyttöoikeusilmoitus ja vastuuvapauslauseke

Sivuston omistaa ja sitä ylläpitää Tammer-Data Oy.

Kaikki materiaali sivuston sisällä, sisällä pitäen sivuston suunnittelun, tekstin, grafiikan ja valikon sekä linkit on tekijänoikeussuojattu © Tammer-Data Oy:lle. KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN.

Mitään materiaalia tästä kohteesta ei tule kopioida, toisintaa, uudelleenjulkaista, postittaa, välittää tai mitenkään muutoin jakaa missään muodossa. Vierailijalla on oikeus tehdä paperituloste osista tätä www-julkaisua siinä tarkoituksessa, että tämä vierailija on tarkoituksessa ottaa yhteyttä sivuston ylläpitäjään sen palveluista. Materiaalin käyttö muuhun tarkoitukseen tai muilla www-sivuilla tai muuntaminen, jakaminen tai jälleenjulkaiseminen ilman aiemmin solmittua kirjallista sopimusta Tammer-Data Oy:n kanssa on kiellettyä.

Missään tapauksessa ei Tammer-Data Oy tai sen valtuuttama tai omistama markkinointiyhtiö tai muu sisar- tai tytäryhtiö ole vastuussa erityisestä, epäsuorasta, osoittavasta tai seurauksellisesta haitasta, sisällyttäen mutta ei rajoittaen data-tiedon tai ansion hukkaantumista, sisällyttäen mutta ei rajoittaen sopimukset, laiminlyönnit, tai muut rikkomusperusteiset toimet, jotka johtuvat epäsuorasta tai suorasta yhteydestä tämän sivuston käyttöön, kopiointiin tai sivustolla ilmentyvään materiaaliin. Tammer-Data Oy ei ole vastuussa tulostamiseen liittyvistä haitoista tai typograafisista vioista. Verkkosivuston sisältö ja sen sisältämä tietoa saattaa paikoin ja ajoittain olla vanhentunutta ja täten toiminnan ohjeistukseen epäpätevää. Pyydämme aina tarkistamaan verkkosivustojen sisältämät tiedot niiden ajankohtaisuuden varmistamiseksi.

Tammer-Data Oy tai sen valtuuttama tai omistama markkinointiyhtiö eivät ole minkäänlaisessa vastuussa muista sivustoista, joihin näiltä sivuilta saattaa esiintyä linkki tai joista näillä sivustoilla esiintyy mainontaa.

Tästä sivustosta otetaan vastaan palautetta, kommentteja, vikailmoituksia ja ehdotuksia ja ne voidaan osoittaa sivuston ylläpitäjälle sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu (at) konttorilaite.com.

Tammer-Data Oy 8.7.2013 / päivitetty 18.9.2020

***

Asiaa henkilötietojen tietosuojasta ja Tammer-Data Oy -konsernin omistamien sivustojen tietoturvasta

Ottamalla yhteyttä meihin verkkosivustojen kautta hyväksyt, että Tammer-Data Oy tai sen tytär- tai läheisyhtiö käsittelee tietojasi tutkimus- ja markkinointitarkoituksessa. Sitoudumme käsittelemään tietoja luottamuksellisesti tietosuoja-asetuksen mukaisesti, ja vain tiedonkeruun alkuperäisessä käyttötarkoituksessa ja voit milloin tahansa poistaa tietosi rekisteristämme lähettämällä viestin osoitteeseen asiakaspalvelu (at) konttorilaite.com.

Osaa markkinointirekisteristämme ylläpitää The Rocket Science Group (MailChimp® -sähköpostipalvelu) ja tämän palveluntuottajamme tietosuojaa ja yksityisyydensuojaa koskeviin asioihin voit tutustua verkkosivustolla www.mailchimp.com. Verkkosivustomme tässä osoitteessa hyödyntää evästeitä siinä määrin, kuin se on tarpeen laadukkaan asiakaspalvelun toteuttamiseksi esimerkiksi chat-asiakaspalvelussa. Käyttämällä verkkosivujamme, et joudu seurattavaksi tai ilmoittaudu tietämättäsi markkinointirekisteriimme, ellet itse ilmaise erillistä tahtoa siihen.

Kaikissa verkkopalveluissamme ja sisäisissä järjestelmissämme käytämme korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja.

Tietosuojavastaava: Sami Niinimäki

Muu yhteyshenkilö: Sami Nissinen

***

Tammer-Data Oy:n markkinointi- ja asiakasrekisterit

Rekisterinpitäjä: Tammer-Data Oy

Sammonkatu 35, 33540 Tampere

Puhelin: +358 (0) 3260 9600

Sähköposti: asiakaspalvelu (at) konttorilaite.com

Markkinointirekisterit

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteriä käytetään Tammer-Data Oy tai sen tytär- tai läheisyhtiöiden liiketoiminnan analysointiin sekä palvelujen ja tuotteiden markkinointiin. Yritysrekisteriin tallennettuja henkilötietoja voidaan käsitellä seuraavissa käyttötarkoituksissa:

  • Asiakassuhteiden hoitaminen ja kehittäminen
  • Asiakaspalautteen kerääminen ja käsittely
  • Markkinatutkimusten ja mielipidekyselyiden toteuttaminen
  • Markkinoinnin, viestinnän ja myynnin hoitaminen sekä niiden kohdentaminen ja seuranta
  • Verkkopalveluiden muut kokonaisasiakkuuden kehittämiseen liittyvät tarkoitukset
  • Rekisterinpitäjän liiketoiminnan kehittämiseen liittyvät tarkoitukset

Rekisteri sisältää osan tai kaikki seuraavista henkilötiedoista:

Nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, yritys tai työnantaja, tietoja markkinointitoimenpiteistä, henkilötietojen lähteet

Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötiedot poistetaan rekisteristä heti, kun niiden käsittely ei ole enää tarpeen rekisterin alkuperäisessä käyttötarkoituksessa; tai kun tietosuojalaki niin velvoittaa.

Henkilötietojen luovuttaminen ja käsittely

Rekisterin sisältämiä henkilötietoja ei luovuteta Tammer-Data Oy tai sen tytär- tai läheisyhtiöiden ulkopuolisille tahoille. Rekisterin sisältämiä henkilötietoja ei siirretä EU-maiden ulkopuolelle.

Henkilötietoja käsittelevät vain ne henkilöt, joilla on työtehtävään perustuen syy käsitellä tietoa.

Rekisteröidyn oikeus tarkastaa tiedot (tarkastusoikeus)

Rekisteröidyllä on maksuttomasti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu sekä oikeus saada rekisterissä oleva virheellinen tai vanhentunut tieto oikaistuksi tai poistetuksi.

Asiakasrekisterit

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteriä käytetään Tammer-Data Oy tai sen tytär- tai läheisyhtiöiden palvelujen ja tuotteiden tuottamiseen ja laskutukseen.

Rekisteri sisältää osan tai kaikki seuraavista henkilötiedoista:

Nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, yritys tai työnantaja

Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötiedot poistetaan rekisteristä heti, kun niiden käsittely ei ole enää tarpeen rekisterin alkuperäisessä käyttötarkoituksessa; tai kun tietosuojalaki niin velvoittaa.

Henkilötietojen luovuttaminen ja käsittely

Rekisterin sisältämiä henkilötietoja ei luovuteta Tammer-Data Oy tai sen tytär- tai läheisyhtiöiden ulkopuolisille tahoille. Rekisterin sisältämiä henkilötietoja ei siirretä EU-maiden ulkopuolelle.

Henkilötietoja käsittelevät vain ne henkilöt, joilla on työtehtävään perustuen syy käsitellä tietoa.

Rekisteröidyn oikeus tarkastaa tiedot (tarkastusoikeus)

Rekisteröidyllä on maksuttomasti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu sekä oikeus saada rekisterissä oleva virheellinen tai vanhentunut tieto oikaistuksi tai poistetuksi. Huomioithan, että joissain tapauksissa tietojen poisto saattaa aiheuttaa sen, ettemme voi enää palvella teitä.

Huomioita

Mikäli olette yksityinen elinkeinonharjoittaja, kaikki järjestelmään tallennetut tiedot ovat henkilötietoja.

Mikäli teillä on loppuasiakkaita, jotka eivät halua tietojaan kirjattavan tilaukseen, teidän tulee ilmoittaa tästä tuotteiden tilaamisen yhteydessä.

Emme vastaa tietosuojasta koskien kolmansien osapuolien palveluita, joita on tarpeen käyttää palveluidemme tuottamiseksi. Tällaisia kolmansia osapuolia voivat olla esimerkiksi logistiikan palveluita meille tuottavat yhtiöt, tavarantoimittajamme tai palveluntuottajamme.

Tammer-Data Oy 24.5.2018 / päivitetty 18.9.2020