Maksujen vastaanotto mutkattomasti

Kattavat maksuratkaisut – vastaanota maksuja nopeasti ja helposti Verifonen, Netsin ja Poplatekin kauppiaspalveluilla ja edullisilla maksupäätelaitteillamme. Hinnat alkaen 15 €/kk.

 

Miten tilaan maksupäätteen? Palvelumme sisältävät edulliset kauppiaspalvelut, mutta voit toki käyttää myös aiempaa kauppiassopimusta.  On tärkeää valita oikea maksupääte yritystoimintaasi tukemaan – myyjämme palvelevat mieluusti valinnassa.

 

POP ’n PLAY! Palvelupaketimme tarjoavat juuri ne palvelut mitä yrityksesi tarvitsee.
Suomen edullisimmat hinnat, jopa ilman määräaikaa. Valitse itsellesi sopiva maksupääte ja tilaa tuotesivulta!

 

FORTE! Tulevaisuuden moderni FORTE-kassa kulkee aina mukana – yhdistä kassa ja maksupääte saumattomasti!

 

Ota yhteyttä

Kannettava ja langaton maksupääte on siellä missä sinäkin

Kannettava ja langaton maksupääte on joustava kumppanisi, jonka ansiosta teet myyntiä missä ikinä kuljetkaan. Kannettava ja langaton maksupääte sopii erinomaisesti torikojuille ja ulkoständeille, messuille ja muihin tapahtumiin, kotiinkuljetuksiin sekä mille tahansa myyntipisteelle! 4G-, WiFi- ja Bluetooth-yhteyksillä toimiva langaton maksupääte on luotettava ja nopea. Se on käytännöllinen myös myymälän kassalla.

Verifone-V400-maksupääte

Ylivoimaista tehoa

V400 on markkinoiden pienin ja nopein maksupääte. Kannettava V400 on markkinoiden pienin ja nopein maksupääte. 4G-, WiFi- ja Bluetooth-yhteyksillä toimiva langaton pääte on kaupantekijän joustavin kumppani tiskille, pöytiin tai vaikka messuille.

⇒ Katso tarkemmin

Verifone-CM5-maksupääte

Valjasta Android itsellesi

Uskomattoman monipuolinen CM5-maksupääte on kätevä kumppani kaikkeen kaupan­käyntiin! Liikkuvaan myyntiin suunniteltu kestävä Verifone Carbon Mobile kulkee kevyesti mukanasi ja kattavilla yhteyksillä hoidat maksamisen aina suju­vasti.

⇒ Katso tarkemmin

Nets-Move3500-maksupääte

Liikkuvaan myyntiin 4G-yhteydellä

Move 3500 sopii hyvin kotiinkuljetuksiin, messuille, toreille ja myyjäisiin asiakkaiden luona suoritettavia heti veloitettavia palveluita unohtamatta. Tehokkaan Nets-kauppiassopimuksen myötä pääte on oivallinen valinta ravintolatoimintaan.

⇒ Katso tarkemmin

Verifone VX 680 on pienikokoinen käteen täydellisesti sopiva kannettava maksupääte, joka sisältää värillisen kosketusnäytön, NFC-lukijan, akun sekä paljon muita lisäarvo-ominaisuuksia. Saatavilla joko 3G tai WLAN-yhteydellä.

Verifone VX680

Perinteinen 3G-maksupääte liikkuvaan myyntiin. Saatavilla myös Mitax 400 -integraatio taksiin.

⇒ Katso tarkemmin

Kannettavan VX 690-maksupäätteen käteen sopiva muotoilu ja erittäin nopea prosessori vie maksujen vastaanottamisen täysin uudelle tasolle. Kannettava maksupääte VX 690 on uuden sukupolven maksupääte, joka on kauppiaan tehokkain kumppani kaikkeen kaupankäyntiin.

Verifone VX690

Moderni ja tyylikäs maksupääte 3G/WLAN/Bluetooth-yhteyksillä.

⇒ Katso tarkemmin

Pöytämallinen maksupääte VeriFone VX 520C on täydellinen ratkaisu maksutapahtumien vastaanottamiseen! Maksupäätteessä on sekä LAN -että 3G-yhteys sekä tehokas akku. Tämä mahdollisuuksia maksutapahtumien vastaanottamiseen lähes missä tahansa. Maksupäätteeseen voidaan liittää myös erillinen sirukortinlukija VX 820.

Verifone VX520/VX520C

Kestävä, edullinen ja pätevä pääte 2G/LAN-yhteyksin varustettuna sopii hyvin kassamyyntiin.

⇒ Katso tarkemmin

Poplapayn Yoximo sisäänrakennetulla 3G- ja WiFi-yhteydellä sekä tulostimella on markkinoiden kestävin ja nopein kannettava työjuhta. Älä ole yhden yhteyden varassa.

Poplatek Yoximo

3G/Wifi-yhteyksin varustettu, erityisen kestävä maksupääte liikkuvaan myyntiin.

⇒ Katso tarkemmin

Kassa ja maksupääte sujuvassa symbioosissa

Integroitu maksupääte tarkoittaa sitä, että kassa ja maksupääte ovat yhteydessä keskenään. Tällöin esimerkiksi summa- ja kuittitiedot siirtyvät automaattisesti kassasta maksupäätteeseen ja toisin päin.

Voit valita kiinteän maksupäätteen myös ilman kassaintegraatiota. VX820 Duet ja Desk3500 ovat tehokkaita maksupäätteitä LAN-yhteydellä.

Kiinteä P400 on roisketiivis ja kestävä maksupääte, joka on helppo liittää suoraan olemassaolevaan laajakaistaan tai WiFiin. P400 on ylivoimainen ratkaisu tiskillä tapahtuville maksutapahtumille.

Verifone P400

P400 on roisketiivis ja kestävä maksupääte, joka on helppo liittää suoraan olemassaolevaan laajakaistaan tai WiFiin. P400 on ylivoimainen ratkaisu tiskillä tapahtuville maksutapahtumille.

⇒ Katso tarkemmin

Desk3500 sopii kaikille kassapisteille joissa tarvitaan maksamisen helppoutta ja vaivattomuutta. Nopea tulostus, opastava värinäyttö, selkeästi merkitty lähimaksualue ja kirkkaasti valaistut näppäimet tarkoittavat lyhyempää ajankäyttöä kassalla.

Nets Lane3000

Suurten tapahtumamäärien myymälöissä vaaditaan hel­ppoa kuluttajakokemusta ja yksinkertaisempaa hal­linnointia

⇒ Katso tarkemmin

Suuri värillinen kosketusnäyttö ja selkeä näppäimistö helpottavat maksamista. Maksupääte voidaan helposti ottaa käyttöön siihen integroiduilla kassajärjelstelmillä. Maksupääteen käyttämä kiinteä laajakaista yhteys on nopea ja toimintavarma.

Verifone VX820

Suurilla ja selkeillä näppäimillä varustettu laite integroituu perinteisiin kassakoneisiin kuten Sam4s ER940 ja ER265.

⇒ Katso tarkemmin

Kassajärjestelmään liitettävä sirukortinlukija Yomani vie maksamisen uudelle tasolle ja se on ratkaisu sujuvampaan maksamiseen. Nopeus, käytettävyys ja turvallisuus yhdistettynä moderniin muotoiluun, tekevät Yomanista markkinoiden halutuimman maksupäätteen.

Yomani

Tunnettu ja turvallinen integroitava maksupääte on vahva valinta kaikkeen kaupankäyntiin.

⇒ Katso tarkemmin

Laitteen suuri, selkeä LCD-näyttö sekä suuret näppäimet helpottavat maksutapahtuman tekoa ja vähentävät näppäilyvirheitä. VX 820 DUET maksupääte toimii laajakaistayhteydellä ja sen voi liittää suoraan olemassa olevaan laajakaistaan.

Verifone VX820 Duet

Edullinen LAN-yhteyteen asennettava maksupääte toimii itsenäisesti ja asiakkaalle erityisen miellyttävä käyttää. Ei integroitavissa.

⇒ Katso tarkemmin

Desk3500 sopii kaikille kassapisteille joissa tarvitaan maksamisen helppoutta ja vaivattomuutta. Nopea tulostus, opastava värinäyttö, selkeästi merkitty lähimaksualue ja kirkkaasti valaistut näppäimet tarkoittavat lyhyempää ajankäyttöä kassalla.

Nets Desk3500

Sopii täydellisesti pienempiin liikkeisiin, kaikille kassapisteille joissa tarvitaan maksamisen helppoutta ja vaivattomuutta. LAN-yhteys, ei integroitavissa.

⇒ Katso tarkemmin

Maksupääte PAX PRO A910

Forte! Yhdistä kassakone ja maksupääte

Android-pohjainen Kassalaite Forte! yhdistää kassan ja maksupäätteen saumattomasti. Ota itsellesi lisää liikkumavaraa ja hallitse myyntiäsi entistä tehokkaammin – lue lisää tästä!

Suuri värillinen kosketusnäyttö ja selkeä näppäimistö helpottavat maksamista. Maksupääte voidaan helposti ottaa käyttöön siihen integroiduilla kassajärjelstelmillä. Maksupääteen käyttämä kiinteä laajakaista yhteys on nopea ja toimintavarma.

Maksupääte ja taksamittari taksiautoilijoille

Mitax 400 -taksamittarin saat asennettuna kauttamme edulliseen pakettihintaan Verifone V400 -maksupäätteen kanssa – lue lisää tästä!

Yksi kumppani – kaikki maksutavat

Kassalaite tarjoaa turvalliset verkkomaksuratkaisut kaikkiin verkkokauppoihin. Laaja valikoima tuotteita ja palveluita lähes kaikkiin käytössä oleviin verkkokauppoihin usealta eri toimittajalta.

Verkkomaksuratkaisut verifone bluecommerce

BlueCommerce by Verifone

Verifonen eCommerce tarjoaa markkinoiden monipuolisimmat palvelut ja maksutavat. Palvelu on monikanavainen, jolloin yhdistät kivijalan ja verkon myynnin samaan raportointiin.

verkkomaksuratkaisut bambora payform

Nets Netaxept

Netaxept on palvelu verkkomaksujen vastaanottoon pienille ja suuremmille yrityksille. Netaxeptin avulla onnistuu myös vastaanottaa verkkomaksuja eri valuutoilla. Netaxept on osa Nets-kauppiassopimuspalveluita.

Korttitilityspalvelut

Kassalaite tarjoaa asiakkaalleen korkealaatuisen maksupäätteen (laitteen), jolla maksujen vastaanotto tapahtuu nopeasti ja mutkattomasti.

Me Kassalaitteella tunnemme myös kaikki tilityspalvelut ja tehtävänämme on varmistaa parhaat tilityspalvelut asiakkaidemme käyttöön – se tarkoittaa sitä, että yhdessä valitsemme yrityksellesi parhaiten soveltuvat tilitysprovisiomallit.

Lue lisää

Kustannustehokkaat tarvikkeet

Kassalaite tarjoaa luonnollisesti myös kaikki tarvikkeet kassalle ja hintamerkintään. Klikkaa verkkokauppaan tai valitse alta myydyimmät tuotteemme.

Lisää tuotteita löydät myös osoitteesta www.toimistotarvike.fi!

VIESTI

Yhteystiedot

03 260 9600

myynti@kassalaite.com

Sammonkatu 35, 33540 Tampere

Sibeliuksenkatu 2, 15110 Lahti

Horninkatu 11, 24100 Salo

i

Y-tunnus: 2206142-9