Maksujen vastaanotto mutkattomasti

Suomen Kassalaite tarjoaa suosituimmat Verifone ja Poplatek -maksupäätteet ja palvelut markkinoiden edullisimpaan hintaan. Meiltä löydät yksinkertaisen ja läpinäkyvän hinnoittelun ja ratkaisut kaikille toimialoille.

 

Miten tilaan maksupäätteen?

 

POP ja PLAY -palvelupaketit sisältävät edulliset kauppiaspalvelut, mutta voit toki käyttää myös aiempaa kauppiassopimusta.  On tärkeää valita oikea maksupääte yritystoimintaasi tukemaan – myyjämme palvelevat mieluusti valinnassa. Kun oikea malli ja palvelu ovat löytyneet, on normaali toimitusaika 2 viikkoa tai pikatoimitusta käyttäen alle 3 päivää.

 

POP ’n PLAY!

 

Uudistimme maksupäätemarkkinat! Kassalaite POP ja PLAY -palvelupaketit tarjoavat juuri ne palvelut mitä yrityksesi tarvitsee. Suomen edullisimmat hinnat, jopa ilman määräaikaa. Valitse itsellesi sopiva maksupääte ja tilaa tuotesivulta!

 

Ota yhteyttä

Verifone CM5

Tämä linjakas kosketusnäyttöpääte toimii myös viiva- ja QR-koodilukijana. 4G, WLAN ja Bluetooth – ja Android!

ANDROID-MAKSUPÄÄTE KOSKETUSNÄYTÖLLÄ

  • UUDEN AJAN MAKSUTAVAT
  • UUDISTETTU RAPORTOINTI
  • HELPPOKÄYTTÖISYYS
verifone cm5

UUDEN AJAN MAKSUTAVAT

Verifone

V400 ENGAGE

Ylivoimaista tehoa

alk. 15 €/kk

verifone cm5

Ei pelkästään ihastuttava!

Markkinoiden tehokkain maksupääte tarjoaa samanaikaisesti käyttöön useampia yhteysmahdollisuuksia.

 

  • 4G
  • WIFI
  • BLUETOOTH
Desk3500 sopii kaikille kassapisteille joissa tarvitaan maksamisen helppoutta ja vaivattomuutta. Nopea tulostus, opastava värinäyttö, selkeästi merkitty lähimaksualue ja kirkkaasti valaistut näppäimet tarkoittavat lyhyempää ajankäyttöä kassalla.

Maksupääte laajakaistaan

Nets Desk3500

Sopii täydellisesti pienempiin liikkeisiin, kaikille kassapisteille joissa tarvitaan maksamisen helppoutta ja vaivattomuutta.

Move3500:n ansiosta myymäläsi pysyvät aina yhteydessä. Sitä voidaan käyttää 4G, Wifi ja Bluetooth -moodeissa ja jopa paritettuna yhteensopivaan tabletti- tai pilvipohjaiseen mobiilikassaan.

Integroitava maksupääte

Nets Lane3000

Suurten tapahtumamäärien myymälöissä vaaditaan hel­ppoa kuluttajakokemusta ja yksinkertaisempaa hal­linnointia

 

Maksupalvelut verkkokauppaan

 

Tarjoamme turvalliset verkkomaksuratkaisut kaikkiin verkkokauppoihin. Laaja valikoima tuotteita ja palveluita lähes kaikkiin käytössä oleviin verkkokauppoihin usealta eri toimittajalta.

 

Payform verkkokauppaan

Bambora Payform on ratkaisu, jolla voit vastaanottaa kortti- ja mobiilimaksuja verkossa. Palvelu sopii myös esim. puhelinmyyjien tarpeisiin tai muuhun etämyyntiin. Payform on osa Bamboran kauppiassopimuspalveluita.

Netaxept verkkokauppaan

Netaxept on palvelu verkkomaksujen vastaanottoon pienille ja suuremmille yrityksille. Netaxeptin avulla onnistuu myös vastaanottaa verkkomaksuja eri valuutoilla. Netaxept on osa Nets-kauppiassopimuspalveluita.

BlueCommerce

Verifonen eCommerce tarjoaa markkinoiden monipuolisimmat palvelut ja maksutavat. Palvelu on monikanavainen, jolloin yhdistät kivijalan ja verkon myynnin samaan raportointiin.

VIESTI

Yhteystiedot

03 260 9600

myynti@kassalaite.com

Sammonkatu 35, 33540 Tampere

Sibeliuksenkatu 2, 15110 Lahti

i

Y-tunnus: 2206142-9