Maksujen vastaanotto mutkattomasti

Suomen Kassalaite tarjoaa suosituimmat Verifone ja Poplatek -maksupäätteet ja palvelut markkinoiden edullisimpaan hintaan. Meiltä löydät yksinkertaisen ja läpinäkyvän hinnoittelun ja ratkaisut kaikille toimialoille.

 

Miten tilaan maksupäätteen?

 

POP ja PLAY -palvelupaketit sisältävät edulliset kauppiaspalvelut, mutta voit toki käyttää myös aiempaa kauppiassopimusta.  On tärkeää valita oikea maksupääte yritystoimintaasi tukemaan – myyjämme palvelevat mieluusti valinnassa. Kun oikea malli ja palvelu ovat löytyneet, on normaali toimitusaika 2 viikkoa tai pikatoimitusta käyttäen alle 3 päivää.

 

POP ‘n PLAY!

 

Uudistimme maksupäätemarkkinat! Kassalaite POP ja PLAY -palvelupaketit tarjoavat juuri ne palvelut mitä yrityksesi tarvitsee. Suomen edullisimmat hinnat, jopa ilman määräaikaa. Valitse itsellesi sopiva maksupääte ja tilaa tuotesivulta!

 

Ota yhteyttä

Kannettavat maksupäätteet

Maksupäätteet myyntitiskille

Maksupalvelut verkkokauppaan

Tarjoamme turvalliset verkkomaksuratkaisut kaikkiin verkkokauppoihin. Laaja valikoima tuotteita ja palveluita lähes kaikkiin käytössä oleviin verkkokauppoihin usealta eri toimittajalta.

 

Payform verkkokauppaan

Bambora Payform on ratkaisu, jolla voit vastaanottaa kortti- ja mobiilimaksuja verkossa. Palvelu sopii myös esim. puhelinmyyjien tarpeisiin tai muuhun etämyyntiin. Payform on osa Bamboran kauppiassopimuspalveluita.

Netaxept verkkokauppaan

Netaxept on palvelu verkkomaksujen vastaanottoon pienille ja suuremmille yrityksille. Netaxeptin avulla onnistuu myös vastaanottaa verkkomaksuja eri valuutoilla. Netaxept on osa Nets-kauppiassopimuspalveluita.

BlueCommerce

Verifonen eCommerce tarjoaa markkinoiden monipuolisimmat palvelut ja maksutavat. Palvelu on monikanavainen, jolloin yhdistät kivijalan ja verkon myynnin samaan raportointiin.

Maksupäätetarvikkeet

Viesti

6 + 7 =

Yhteystiedot

Myynti: 03 380 9600

myynti@konttorilaite.com

Huolto: 03 260 9600

Väinämöisenkatu 13, 33540 Tampere

i

Y-tunnus: 2206142-9