Nets Desk3500 maksupääte laajakaistaan

Sopii täydellisesti pienempiin liikkeisiin kuten pyöräliikkeisiin, kukkakauppoihin ja gallerioihin ja terveys- ja hyvinvointipalveluille esimerkiksi kampaamot, hammaslääkärit, hierojat, joissa myynti tapahtuu tiskiltä.

Nopea tulostus, opastava värinäyttö, selkeästi merkitty lähimaksualue ja kirkkaasti valaistut näppäimet tarkoittavat lyhyempää ajankäyttöä kassalla.

Maksupäätteet kaikille kauppiaille, kaikkiin tarpeisiin – ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Desk3500 sopii kaikille kassapisteille joissa tarvitaan maksamisen helppoutta ja vaivattomuutta. Nopea tulostus, opastava värinäyttö, selkeästi merkitty lähimaksualue ja kirkkaasti valaistut näppäimet tarkoittavat lyhyempää ajankäyttöä kassalla.

Kuukausimaksu | Hinnat alkaen 35,00 /kk | Sopimuskausi 36 kk.

Avausmaksu: 60 € / maksupääte

Desk3500 sopii kaikille kassapisteille joissa tarvitaan maksamisen helppoutta ja vaivattomuutta. Nopea tulostus, opastava värinäyttö, selkeästi merkitty lähimaksualue ja kirkkaasti valaistut näppäimet tarkoittavat lyhyempää ajankäyttöä kassalla. Maksupääte on valmis turisteille ja tukee turistien suosimia kortteja kuten Discover, Diners Club, JCB ja UnionPay ja voit myös ansaita lisätuottoja tarjoamalla turisteille mahdollisuutta maksaa omassa valuutassaan!

Desk3500 -maksupääte voidaan integroida Casion kassoihin. Maksupäätteessä on sirukortinlukijan lisäksi lähimaksuominaisuus, joten maksaminen onnistuu myös etäluettavilla lähimaksukorteilla sekä NFC-laitteilla.

Desk3500 mahdollistaa sujuvan ja tehokkaan maksamisen. Käyttäjät arvostavat päätteen suurta värinäyttöä, taustavaloja sekä selkeitä näppäimiä, erityisesti paikoissa, joissa on heikko valaistus.

Desk3500 -maksupäätteen saat meiltä kilpailukykyiseen hintaan. Lisätiedot ja tilaukset – ota yhteyttä asiakaspalveluun!

 

Tilauslomake - Nets Desk3500 maksupääte

Tarvikkeet

4 + 5 =