Forte! Yhdistä kassakone ja maksupääte

Forte! Yhdistä kassakone ja maksupääte saumattomasti. Ota itsellesi lisää liikkumavaraa ja hallitse myyntiäsi entistä tehokkaammin.

Myynti ja ostokokemus muuttuvat miellyttävämmäksi – niin asiakkaalle kuin myyjälle ja tieto omasta liiketoiminnasta kasvaa ja hallittavuus lisääntyy.

VivaPOS Next Maksupääte

Kassalaite Forte! on palvelu kaikenkokoisille yrityksille, jotka tarvitsevat kevyen kassakoneen ja maksupäätteen samoissa kuorissa. Päätelaite on kevyt, mutta kestävä ja se kulkee mukana niin messuilla, tapahtumissa, kuin kahviloissa ja ravintoloissa.

Maksupääteominaisuudet voidaan valita toimivaksi Verifone Payments- tai VivaWallet -kauppiassopimuksella ja Android-pohjainen päätelaite sen mukaisesti. Molemmissa sopimusmalleissa on omat hyvät puolensa ja soveltuvat eri tyyppisille käyttäjille.

Kassatoiminnot päätteeseen tuo VektoriKassa, jonka kolmesta eri laajuisesta paketista valitaan yrityksellesi parhain versio. Kassan taustahallinta ja raportointi tapahtuu pilvipalvelussa, joten käyttö on helppoa, vaikka ominaisuuksia on paljon.

 

Forte maksupääte ja kassa

Verifone CM5

Monipuolinen CM5-maksupääte on kätevä kumppani kaikkeen kaupan­käyntiin. Liikkuvaan myyntiin suunniteltu kestävä Verifone CM5 (Carbon Mobile 5) kulkee kevyesti mukanasi ja sen 4G-, Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyksillä hoidat maksamisen sujuvasti ajasta ja paikasta riippumatta.

CM5 toimii Verifone Payments -kauppiassopimuksella.

Lue lisää CM5-maksupäätteestä ja tutustu kauppiassopimukseen tarkemmin tästä.

VivaPOS Next Maksupääte

VivaPOS Next

Tehokas, Android-käyttöjärjestelmällä varustettu Next on monipuolinen maksupääte kaikkeen kaupankäyntiin. Laite on varustettu nykyaikaisilla 4G-, Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyksillä, joten hoidat maksamisen sujuvasti ajasta ja paikasta riippumatta.

VivaPOS Next toimii VivaWallet -kauppiassopimuksella.

Lataa Forte / VivaPOS Next -maksuratkaisuesite tästä.

Forte-palvelupaketti sisältää kassaohjelmiston, maksupäätteen ja pilvipalvelut tehokkaalle rahavirran hallinnalle. Saatavilla edullisena määräaikaisena palveluna tai tapahtumiin ja kausikäyttöön.

VivaPOS Next

VektoriMiniVektoriSmartVektoriPro
POP 36kk24,90 €/kk34,90 €/kk44,90 €/kk
POP 24kk29,90 €/kk39,90 €/kk49,90 €/kk
PLAY* (ei määräaikaa)59,00 €/kk69,00 €/kk79,00 €/kk

Katso koko hinnasto ja lisäpalvelut tästä (hinnasto, pdf)
⇒ Forte! Kausi- ja tapahtumakäyttöön? Ota yhteyttä lomakkeella
* Laskutus 3kk sopimusjaksoissa tai ennalta sovitun lyhytvuokrajakson

Verifone CM5

VektoriMiniVektoriSmartVektoriPro
POP 36kk (+1%)39,80 €/kk48,90 €/kk58,90 €/kk
POP 36kk (+0,6%)49,80 €/kk58,90 €/kk68,90 €/kk

⇒ Lisätiedot ja vuokraus kausi- ja tapahtumakäyttöön – ota yhteyttä lomakkeella

VektoriPro – Täydellinen kassaohjelma huippuominaisuuksilla. Rajaton määrä käyttäjiä ja tuotteita. Lisäät Pro-versioon myös haluttuja lisäominaisuuksia, kuten varastonhallinta, laskutus, crm ja tilaukset.

VektoriSmart – Smart on ominaisuuksiltaan kevennetty versio. Saat siihen enintään 60 tuotetta, mutta käyttäjien ja kassojen määrää ei ole rajoitettu.

VektoriMini – Minikassalla pääset hyvin alkuun! Se on yhden käyttäjän ja yhden kassan kevyt järjestelmä. Tuotteiden määrä on enintään 60 tuotetta.

Lue lisää VektoriKassan ominaisuuksista

Kassakeskus – Pilvipalvelu

Kassakeskuksen kautta hallitaan kaikkia VektoriKassan tietoja ja toimintoja. Työpöytämäinen käyttöliittymä on pilvipohjainen ja toimii selaimessa alusta- ja paikkariippumattomasti (varmista selainyhteensopivuus myynnistämme).

VektoriKassan varastonhallinta ja inventaari (optio)

Voit laajentaa VektoriKassaa varastonhallinta- ja inventaario-työkalulla. Varastonhallinta tukee eri yksiköitä, monivarastoja, reseptiikkaa sekä monia varastonhallinnalle tyypillisiä ominaisuuksia, kuten varastonseuranta ja automaattihälytykset.

VektoriKassa laskutus- ja asiakashallinta (optio)

VektoriKassa-laskutusmoduulilla voit hoitaa asiakkaiden laskuttamisen ja laskujen prosessoinnin alusta loppuun. CRM-moduuli tallentaa asiakastiedot samaan järjestelmään. Moduuli yhdistää tuotehallinnan ja erikseen hankittavan varastonhallinnan yhdeksi kokonaisuudeksi.

Säästöä VivaWallet -korttitilityssopimuksella
1. Kun valitset Viva -sopimuksen, et tarvitse enää erillistä kuukausimaksullista pankkitiliä, vaan saat verottajan vaatiman pankkitilin Viva Payments -pankilta. Tiliä käytät kuten perinteistä tiliä, mutta ilmaiseksi.
2. Kun käytät Viva Digital First -yrityskorttia omissa ostoissasi ja verkkomaksuissa, tienaat jokaisella ostolla takaisin maksamiasi korttitilityssopimuksesi provisioita – fiksua!

Forte / VivaPOS- ja PAX -päätteet → Viva Wallet -korttitilityssopimus
T5 Debit 0,69% / Credit 0,95% + 0,03 €/tapahtuma, kun liikevaihtosi alle 10k€/kk
T6 Debit 0,59% / Credit 0,85% + 0,02 €/tapahtuma, kun liikevaihtosi yli 10k€/kk
T7 Debit 0,49% / Credit 0,80% + 0,01 €/tapahtuma, kun liikevaihtosi yli 40k€/kk

Perinteinen Verifone-korttitilityssopimus
CM5-päätteelle voit valita perinteisen tilityspalvelun

Forte / Verifone-päätteet → Verifone Payments -korttitilityssopimus
POP / Basic Debit ja Credit -provisiot 1%
POP / Basic Debit ja Credit -provisiot 0,60%

Lue lisää eri tilityspalveluista

VivaPOS Next Maksupääte

VivaPOS Next on markkinoiden nykyaikaisin Android-maksupääte.

Forte maksupääte ja kassa

Verifone CarbonMobile5 on tehokas ja kestävä maksupääte.

Maksupääte PAX PRO A910

PAX-sarjan A910/A920 -päätteet ovat kustannustehokkaita Android-laitteita.

2 + 5 =