Kassalaitteelta saat haluamasi ja edullisimman kauppiaiden tilityspalvelun kivijalkaan ja verkkokauppaan.

Maksujen vastaanottaminen edellyttää sekä maksuratkaisua että korttitilityssopimusta.

Molemmat ovat saatavilla kauttamme. Tarjoamme pakettiratkaisuja, jotka sisältävät kaiken tarvitsemasi maksujen vastaanottamiseen – verkossa ja myymälässä. Pakettiratkaisuiden lisäksi saat meiltä palvelut myös erikseen. Autamme sinua kaikissa tarpeissasi.

Kun asiakkaasi maksaa kortilla, tilityspalvelujen tehtävänä on tarkistaa, että asiakkaan tilillä on katetta, tekee katevarauksen ja siirtää veloitetut rahat yrityksesi tilille. Kaikki tämä tapahtuu nopeasti ja sujuvasti, ja kauppiaana voit keskittyä muihin asioihin.

TILITYSPALVELUT

VERKKOMAKSUT

Verifone SAIO ja Payments

Verifonen tilityspalvelut toimivat Verifonen maksupäätteissä ja tarjoaa kaikki olennaiset maksutavat. Verifone-päätteisiin saat yhdistettyä myös ReceipHero-palvelun, eli voit tarjota asiakkaillesi sähköisen kuitin (eKuitti). Verifone Payments on aiemmin tunnettu Intercard -sopimusnimellä (2023 saakka).

Verifone BlueCommerce on verkkomaksuratkaisu, joka toimii saumattomasti yhteen SAIO-tilityspalvelun kanssa ja Verifone Maksulinkki on etämyyntiin toteutettu palvelu turvalliseen maksamiseen ilman maksupäätettä tai verkkokauppaa.

Nets

Nets-kauppiassopimus on perinteinen, alati uusiutuva tilityspalvelu. Se tarjoaa kustannustehokkuutta ja toimii lähes kaikissa maksupäätteissä. Sähköiset kuitit jaetaan Storebox-palvelun kautta ja laadukas raportointipalvelu tapahtuu MyPayments-sovelluksessa.

Netsin saumaton verkkomaksupalvelu on nimeltään Netaxept. Se on lähes kaikenkattava ratkaisu kaikille verkkokauppatarpeille.

WorldLine

Worldlinen (aiemmin Bambora) tilityspalvelujen etuna ovat nopeat tilitykset ja yhdistettävyys lähes kaikkiin maksupäätemalleihin.

Viva Wallet

Viva Wallet on uusin tulokas tilityspalveluissamme. Viva Wallet on ensimmäinen eurooppalainen täysin Microsoft Azure-pilvipohjainen neopankki jolla on toimistoja 24 maassa Euroopassa. Sen juuret ovat Kreikassa ja pääkonttori Ateenassa. Viva Wallet on Visan ja Mastercardin pääyhteistyökumppani korttimaksujen vastaanotto- ja myöntöpalveluissa ja se toimii PSD II-direktiivin alaisuudessa koko ETA-alueella.

Kun käytät tilille kertyvää rahaa yrityksesi kuluihin, voit ansaita vastaanottokulusi (tilitysprovisiot) takaisin Viva Wallet -pankkikorttia käyttämällä.

VivaWallet on käytettävissä osaan Android-päätteistämme (Forte / PAX).

Roolimme palvelussa

Kassalaite

Kassalaite tarjoaa asiakkaalleen korkealaatuisen maksupäätteen (laitteen), jolla maksujen vastaanotto tapahtuu nopeasti ja mutkattomasti.

Palvelumalleja on useita ja voit myös ostaa maksupäätteen omaksi.
• POP-, PLAY- ja FORTE -palvelupakettien kuukausimaksuun sisältyy maksupäätteen lisäksi ohjelmiston käyttöoikeus ja tapahtumien reititys
• Ostopäätteen Perus- ja Total-pakettien kuukausihintaan sisältyy ohjelmiston käyttöoikeus ja tapahtumien reititys

Me Kassalaitteella tunnemme myös kaikki tilityspalvelut ja tehtävänämme on varmistaa parhaat tilityspalvelut asiakkaidemme käyttöön – se tarkoittaa sitä, että yhdessä valitsemme yrityksellesi parhaiten soveltuvat tilitysprovisiomallit.

Tilityspalvelu

Kassalaite ei koskaan käsittele kauppiaan rahaa. Tilityspalvelun (eli Aquirer) tehtävänä on käsitellä tilitykset maksupäätteeltä aquirerin kautta kauppiaan tilille. Tilityspalvelu tarjoaa myös raportointipalvelut ja asiakaspalvelun tilitysten käsittelyyn.

YOMANI Touch XR Worldline