Maksupääte taksiin

Maksupääte ja taksamittari
pakettitarjouksena yhteishintaan 139 €/kk

Note Shot Finance Laskutus & Kassajärjestelmä (kassa, kassakone). Integroituva WooCommerce verkkokauppa 19,95 € ja tehokas nettiajanvaraus.

Verifone V400 -maksupääte

Verifone-maksupääte on täydellinen yhteistyökumppani Mitax-taksamittarille. Se toimii 4G-yhteydellä ja juttelee taksamittarin kanssa langattomasti. Kestävä pääte toimii myös loppuasiakkaan kädessä hyvin.

Finvoicer Myynti. Älykkäällä laskutusohjelmalla jätät postimerkkien nuolemisen ja laskujen maksuseurannan meille. Alkaen 4,90 € / kk.

Mitax 400 -taksamittari

Mitax 400 on Suomessa suunniteltu ja valmistettu! Kelakyyteihin sopiva taksamittari toimii lähes kaikenlaisissa ajoympäristöissä. Se on vakaa ja turvallinen valinta nykyaikaiseen taksiajoon.

Tarjous sisältää:

Mitax 400 -taksamittarin asennettuna sekä Verifone V400 -maksupäätteen PLAY Engage -palvelupaketilla, taksiversiolla ja priorisoidulla dataliittymällä. Leasingvuokrasopimus 36kk määräajalla.

Verifone SAIO-korttitilityssopimus, jossa provisio 1% + 0,04 €/tapahtuma.

PAKETTITARJOUS YHTEISHINTAAN 139 €/kk

Hinnat alv. 0%. Hintaan ei lisätä avausmaksuja eikä laskutuslisiä.  Asennus tehdään Digiman Oy:n tiloissa (Ylöjärvi) tai tarjouksen mukaan paikan päällä tai paikallisessa asennuskeskuksessa.

Tuotekyselyt ja tilaukset taksamittarista:

Jussi Parjanen |  Digiman Oy | 040-5550206

www.digiman.fi