DIGI SM-120P Hinnoitteluvaaka etikettitulostimella

1400,00 

Digi SM-120P on etiketin tulostava hinnoitteluvaaka. Käyttökohteita ovat esimerkiksi palvelupiste, itsepalvelu ja esihinnoittelu kaupassa ja pienessä tuotantokäytössä. Soveltuu loistavasti metsästysyhdistyksille, teurastamoille, marjatiloille…

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero sekä mahdolliset toimituskulut.

Digi SM-120P on etiketin tulostava hinnoitteluvaaka. Käyttökohteita ovat esimerkiksi palvelupiste, itsepalvelu ja esihinnoittelu kaupassa ja pienessä tuotantokäytössä. Soveltuu loistavasti metsästysyhdistyksille, teurastamoille, marjatiloille jne.

Asiakas- ja myyjänäytöt näyttövarressa (LCD). 56 pikavalintanäppäintä. Enin etikettikoko 60x120mm (tulostusleveys 60mm). 99 vapaasti muunneltavaa etikettimuotoa. 5000 PLU-muistipaikkaa. Kassalaatikko-, RS-232C- ja Ethernet-liitännät. Toimitus tehdasvarmennettuna.

Runsaasti erilaisia etikettivaihtoehtoja! Katsotaan yhdessä käyttöönne soveltuva etikettikoko ja esipainatus.

Punnituskyky/askeljako: 15kg (0-6kg / 2g, 6-15kg / 5g)

******

Teraoka Seiko, perustettu 1934, on yksi maailman johtavista vaaka- ja merkintälaitteiden valmistajista. Yhtiö on rakennettu laadun ja luotettavuuden varaan – tuotteita suunnitellaan ja valmistetaan niin, että kaikkia asiakastarpeita kuunnellaan tarkasti.

Lisätiedot

punnituskyky

15/30kg, 6/15kg