Kassakone Casio SE-S400, käytetty

350,00 

Käytetty kassakone, useita kappaleita.

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero sekä mahdolliset toimituskulut.

Casio SE-S400 on erittäin suosittu, pieni ja tehokas kassakone. Laitteessa on mm. 25 pikanäppäintä tuotteille (tai ryhmille) ja tarkistusnauhan tulostus muistikortille. Sen kassalaatikossa on 3 seteli- ja 5 kolikkolokeroa.

* Kirjanpitokelpoiset raportit päivä-, kuukausi- ja vuositasoilla
* SD-muistikorttipaikka (sähköinen kontrollinauha)
* 25 pikanäppäintä tuoteryhmille
* Max. 7000 PLU- ja 3000 EAN-tuotetta
* Mitat: L 330 x S 360 x K 204
* Pieni rahalaatikko (3 x setelit, 5 x kolikot)

Kassasta saadaan kirjanpitoon kelpaavat täydelliset raportit päivä-, kuukausi- ja vuositason myynneistä, jossa eriteltynä tuoteryhmät, ALV-kannat, alennukset, maksutavat sekä kassaan tehdyt suoritukset ja ulosmaksut. Lisäksi saatavilla ovat mm. tuntiseuranta-, pikaraha- ja yksittäiset tuoteryhmäraportit. Raportit tulostuvat kassan kuittikirjoittimesta kuittipaperille. Jos tarvitset sähköisiä raportteja, valintasi on kosketusnäytöllinen VR100 Android kassapääte.
Kontrollinauhojen varmuuskopiointi

SE-S400 kassakoneessa on vakiona elektroninen kontrollimuisti, josta kontrollinauha tulostetaan tarvittaessa esimerkiksi verotarkastusta varten. Kassakoneessa on mahdollisuus automaattiseen kontrollinauhojen varmuuskopiointiin SD-muistikortille.

Kassakoneeseen voidaan ohjelmoida 50 tuoteryhmää 25 pikanäppäimen taa. Tuoteryhmät voidaan jakaa vielä edelleen pääryhmiin, joka yksinkertaistaa raportointia. Tuoteryhmille voidaan joko asettaa kiinteä yksikköhinta tai jättää hinta avoimeksi, jolloin se näppäillään käsin myyntitapahtuman yhteydessä. 12 merkkiä pitkä tuoteryhmä nimi. Kassakoneessa on valmiiksi ohjelmoituna suomalaiset verokannat.

Helppo päivittää tuotteita ja hintoja suuren LCD-näytön avulla. Myyntitilanteessa näyttö helpottaa korjausten tekemistä. Voidaan säätää niin käyttäjän kuin asiakkaan näyttöä tarpeen mukaan.

Maksupääte Nets Lane3000 on integroitavissa suoraan kassaan niin, että kassa siirtää loppusumman suoraan maksupäätteeseen ja kuitit tulostuvat kassasta.

Huom! Ohjelmointityö ei sisälly hintaan - verkkokaupassa ostaessasi, lisää tuote Ohjelmointityö ostoskoriin.