Verifone VX690 3G/Wlan/Bluetooth

VX690 3G/WLAN/BLUETOOTH maksupääte on markkinoiden monipuolisin, pieni ja huippunopea maksupääte.

VX690 suuri kosketusnäyttö, tehokas prosessori sekä useat yhteystyypit mahdollistavat maksutapahtumien vastaanottamisen nopeasti ja vaivattomasti.

Kannettavan VX 690-maksupäätteen käteen sopiva muotoilu ja erittäin nopea prosessori vie maksujen vastaanottamisen täysin uudelle tasolle. Kannettava maksupääte VX 690 on uuden sukupolven maksupääte, joka on kauppiaan tehokkain kumppani kaikkeen kaupankäyntiin.

Valitse kolmesta palvelupaketista!

• POP mahdollistaa korttitapahtumien vastaanoton edullisella kuukausimaksulla.

•  PLAY on loistava valinta yrittäjälle, joka antaa arvoa Premium-luokan palveluille – se on myös oikea palvelu liikennöitsijöille ja ravintoloille.

• PLAY+ lisäpalvelut antavat mahdollisuuden majoituspalveluiden ennakkovarmennukselle ja usean eri yrittäjän yhteiselle maksupäätteelle.

VX690-maksupäätteeseen on saatavilla lataava Bluetooth/LAN-telakka eli tukiasema. Ilman tukiasemaa maksupääte latautuu suoraan johdolla. Lisäksi tukiaseman avulla WLAN/Bluetooth laitemalli voi hyödyntää liiketilan kiinteää laajakaistayhteyttä langattomasti.

* Verifone SAIO-palvelut kaikissa palvelupaketeissa

Verifonen korttisopimus SAIO (Super All In One) sisältää sopimukset korttimaksujen vastaanottamisesta Verifonen kanssa, joten erillisiä sopimuksia pankkien kanssa ei enää tarvita. Kassalaite POP ja PLAY -palvelupaketit Verifone SAIO -palvelulla ovat saumaton palvelukokonaisuus nykyaikaiselle kauppiaalle, joka haluaa säästää aikaa ja rahaa. Katso kaikki ominaisuudet pdf-esitteestä.

Sivuston hintoihin lisätään arvonlisävero ja mahdolliset toimituskulut.

Tilauslomake - Verifone VX690 3G/Wlan/Bluetooth

Tarvikkeet

1 + 6 =