My Turn Vuoronumerojärjestelmä

490,00 

Vaivaako jono asiakaspalvelussa? Olisiko järkevää, että asiakas kiertäisi myymälässä jonottamisen sijaan? Ratkaisu on vuoronumerojärjestelmä, joka on tehokas, edullinen ja soveltuu näin myös pienempiin myymälöihin.

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero sekä mahdolliset toimituskulut.

Vaivaako jono asiakaspalvelussa? Olisiko järkevää, että asiakas kiertäisi myymälässä jonottamisen sijaan?

Ratkaisu on vuoronumerojärjestelmä, joka on tehokas, edullinen ja soveltuu näin myös pienempiin myymälöihin. Ominaisuudet riittävät silti suurillekin asiakasvirroille - pankkiin, apteekkiin, vakuutusyhtiöön ja virastoon, päivittäistavaramyymälää unohtamatta.

Pakettiin kuuluu:

My Turn Etikettiannostelija • standardietiketille (2000 kpl/rl)
My Turn Asiakasnumeronäyttö • selkeät ja suuret kirjaimet • näytössä 180 cm virtajohto (pistoke 230V)
My Turn Kaukosäädin • numeronäytöllinen kaukosäädin, käyttäjä tietää mikä numero on palveluvuorossa • ohjain toimii 9V paristolla (toimitetaan mukana)
My Turn Annostelijan jalka • korkeus 1,4m (esiteteline optiona)
Etikettirulla (1 x 2000 numeroa)

Muista myös lisäetikettirullat!

Kaikki tuotteet ovat myös erikseen tilattavissa.

***

Usean asiakaspalvelupisteen järjestelmä on toteutettavissa hankkimalla lisää kaukosäätimiä. Yksi kaukosäädin on myös ohjelmoitavissa useaan vuoronumeronäyttöön.

***

My Turn -palvelunumerolaitteisto on myös vuokrattavissa. Edullisella kuukausihinnalla palvelet asiakkaasi tehokkaasti myös ruuhkahuipuissa. Sisältää My Turn -etikettiannostelijan, asiakasnumeronäytön, kaukosäätimen sekä annostelijan jalan. Etiketit veloitetaan erikseen käytön mukaan. Hinnat alkaen 65 €/kk + toimitusmaksu.