Note Shot e-kassa

Note Shot on toimittanut yli kahdentoista vuoden ajan kassa- ja laskutusjärjestelmiä yrityksille. e-Kassa toimii internet-selaimessa, voit käyttää sitä missä vain, kunhan sinulla on tietokone tai tabletti internet-yhteydellä.

Soveltuu myös liikeketjuille

Edullisen hinnan ansiosta Note Shot Finance Laskutus- & Kassajärjestelmä sopii hyvin pk-yrityksille ja on laajennettavissa vaativiin kohteisiin, esim. useita toimipisteitä ja kassoja sisältävä myymäläketju. Useita kassoja voidaan ketjuttaa ja lisätä päätteitä esim. varasto-, laskutus- tai toimistokäyttöön.

Täysin integroitava verkkokauppa

Verkkokauppa voidaan yhdistää kassajärjestelmään, jolloin tiedot pysyvät ajantasalla automaattisesti.

Voit helposti perustaa verkkokaupan yrityksellesi. Verkkokauppa on yhdistetty kassajärjestelmään, jolloin tuotteet ja varasto pysyvät ajan tasalla automaattisesti, tämä vähentää ja helpottaa ylläpitoa merkittävästi. Voimme tarvittaessa lisätä verkkokaupan sivuillesi “avaimet käteen” palveluna ja tehdä sivuille mahdollisesti tarvittavat muutokset. Verkkokauppa on suunniteltu erityisesti Note Shot Finance kassajärjestelmän käyttäjille, mutta toimii myös itsenäisenä verkkokauppana.

Edulliset maksupäätteet täysin integroituna

Note Shot -ohjelmistoon voit integroida Poplatek-maksupäätteen ja tehdä edullisen Bambora-kauppiassopimuksen.

Kysy lisää laajasta valikoimasta!

Note Shot on toimittanut yli kahdentoista vuoden ajan kassa- ja laskutusjärjestelmiä yrityksille. e-Kassa toimii internet-selaimessa, voit käyttää sitä missä vain, kunhan sinulla on tietokone tai tabletti internet-yhteydellä.

Ohjelma ei vaadi asentamista, riittää kun rekisteröidyt ohjelman käyttäjäksi ja se on välittömästi käytössäsi. Tiedot ovat palvelimillamme, joten voit muokata tai katsella kassaohjelmasi tietoja ja raportteja kotikoneellasi tai vaikka puhelimellasi. Ohjelma kulkee mukanasi kaikkialle missä on internet-yhteys.

e-Kassa soveltuu erinomaisesti myös Macin kassaohjelmistoksi, koska se toimii kaikissa selaimissa. Selaimeksi suosittelemme Google Chromea.

Tarjoamme ilmaisen mahdollisuuden kokeilla kassaohjelmaa 30 päivän ajan ennen hankintapäätöstä. Näin voit olla varma, että ohjelma sopii yrityksellesi.

• Ilmainen kokeiluaika 30 päivää
• Rajaton kassa- ja laskutustapahtumien määrä
• Rajaton tuotteiden, asiakkaiden, käyttäjien ja myyjien määrä
• Kuitin tekstien muokkaaminen ja yrityksen logo kuitille ja laskulle

Lisälaitteet ja tulostaminen
• Integroitava maksupääte
• Kuitin tulostus kuittikirjoittimella tai millä tahansa perustulostimella
• Google Cloud Print
• Käytettävissä erikokoisilla näytöillä
• Tuotteiden haku viivakoodilla (tuoterekisteri)

Raportointi ja laskutus
• Raportit kirjanpitoa varten ja myyjäkohtainen raportointi
• Asiakaskohtainen myyntihistoria
• Kuitin ja laskun lähettäminen sähköpostiin
• Laskun lähettäminen sähköisenä/verkkolaskuna (Ropo Kapital)
• Laskun siirto kassaan sekä kassatapahtuman siirto laskutukseen

Kieliversiot: Suomi, Englanti
Yhteensopivat käyttöjärjestelmät: Windows, Android, iOS, Mac OSX, Linux…
Suositeltu selain: Google Chrome

Note Shot Financeen on rakennettu integraatio Poplatek-maksupäätteille. Integroidun maksupäätteen ansiosta korttimaksu kassalla on helppoa ja nopeaa. Korttimaksu toimii yhdellä napin painalluksella, summaa ei tarvitse näppäillä ja yksi kuitti riittää. Maksupääte voi olla aina asiakkaille suunnattuna. Korttimaksun lopuksi tulostetaan automaattisesti kuitti kassatapahtumasta

Maksupäätteen avausmaksu 60 euroa ja toimitusmaksu 20 euroa. Integroitavan maksupäätteen käyttöä varten tarvitset voimassa olevan Note Shot Finance -lisenssin.

Korttitilityssopimus
Kaikkiin maksupäätteisiimme on saatavilla erittäin kilpailukykyisesti hinnoiteltu Bambora- korttitilityssopimus.

Tilaaminen
Voit tilata maksupäätteen ja tilityssopimuksen olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Osta tai vuokraa laitteistopaketti ohjelmiston yhteydessä

Voit tilata Note Shot -ohjelmiston ja alkaa käyttää sitä sellaisenaan jo olemassa olevilla laitteilla. Tarjoamme lisäarvona testatun toimintaympäristön ja laajemman tukipalvelun laitteistokokoonpanon edullisesti ohjelmiston tilaajille.

Asennus- ja koulutuspäivä

Ota lentävä lähtö liiketoiminnallesi ja varaa ohjelmistotoimituksen yhteyteen koulutuspäivä, jonka aikana käydään läpi yleisesti myyntitapahtumaa kuin huolellisesti koko ohjelmiston ominaisuudet.

Tukipalvelut

Note Shotiin sisältyvät ilmaiset ohjelmistopäivitykset ja sähköpostituki. Puhelintuki on maksullinen.

Tuotteiden laskutusjakso on 12 kuukautta. Ilmainen 30 päivän kokeilujakso ei muutu automaattisesti maksulliseksi 30 päivän jälkeen. 

Hinta kuukaudessa 19,90€/kk

Hintoihin sivustollamme lisätään voimassa oleva arvonlisävero sekä mahdolliset toimituskulut.

Tilaa ilmainen kokeilujakso!

7 + 13 =