Note Shot e-Kassa Kassaohjelma

Note Shot e-Kassa Kassaohjelma

Note Shot on toimittanut yli kahdentoista vuoden ajan kassa- ja laskutusjärjestelmiä yrityksille. e-Kassa toimii internet-selaimessa, voit käyttää sitä missä vain, kunhan sinulla on tietokone tai tabletti internet-yhteydellä.

Soveltuu myös liikeketjuille

Edullisen hinnan ansiosta Note Shot e-Kassa sopii hyvin pk-yrityksille. Tiedot ovat palvelimillamme, joten voit muokata tai katsella kassaohjelmasi tietoja ja raportteja kotikoneellasi tai vaikka puhelimellasi. Ohjelma kulkee mukanasi kaikkialle missä on internet-yhteys.

Täysin integroitava verkkokauppa

Verkkokauppa voidaan yhdistää kassajärjestelmään, jolloin tiedot pysyvät ajantasalla automaattisesti.

Verkkokauppa on yhdistetty kassajärjestelmään, jolloin tuotteet ja varasto pysyvät ajan tasalla automaattisesti. Voimme tarvittaessa lisätä verkkokaupan sivuillesi ”avaimet käteen” palveluna ja tehdä sivuille mahdollisesti tarvittavat muutokset.

Edulliset maksupäätteet täysin integroituna

e-Kassaan voit integroida Poplatek-maksupäätteen ja tehdä edullisen Bambora-kauppiassopimuksen.

Maksupäätteen voi täydentää myös Minikassa-toiminnolla vain 5 € lisähintaan (/kk).

Note Shot on toimittanut yli kahdentoista vuoden ajan kassa- ja laskutusjärjestelmiä yrityksille. e-Kassa toimii internet-selaimessa, voit käyttää sitä missä vain, kunhan sinulla on tietokone tai tabletti internet-yhteydellä.

Ohjelma ei vaadi asentamista, riittää kun rekisteröidyt ohjelman käyttäjäksi ja se on välittömästi käytössäsi. Tiedot ovat palvelimillamme, joten voit muokata tai katsella kassaohjelmasi tietoja ja raportteja kotikoneellasi tai vaikka puhelimellasi. Ohjelma kulkee mukanasi kaikkialle missä on internet-yhteys.

e-Kassa soveltuu erinomaisesti myös Macin kassaohjelmistoksi, koska se toimii kaikissa selaimissa. Selaimeksi suosittelemme Google Chromea.

Tarjoamme ilmaisen mahdollisuuden kokeilla kassaohjelmaa 30 päivän ajan ennen hankintapäätöstä. Näin voit olla varma, että ohjelma sopii yrityksellesi.

Kassajärjestelmä voi olla arvokkain kumppanisi, mutta kallis sen ei tarvitse olla

Nettiselaimessa toimiva kassajärjestelmä kaupankäyntiin kaikilla toimialoilla. Kuukausimaksu sisältää täyden teknisen tuen sähköpostilla sekä ohjelmistopäivitykset. Note Shot e-Kassan saat käyttöösi jopa 1 arkipäivän toimitusajalla!

Verkkokaupan tai ajanvarausjärjestelmän voit ostaa itsenäisenä tuotteena tai saat sen myös osaksi e-Kassaa, jolloin se linkittyy saumattomasti kassajärjestelmään ja tuotetietokantaan. Verkkokauppaohjelmassa ei ole avausmaksua, eikä se ole määräaikainen.


  Ohjelmisto Ohjelmisto + verkkokauppa Ohjelmisto + kassalaitteet
Kassajärjestelmän hinta 19,90 €/kk * 39,85 €/kk 77,90 €/kk
Asiakashallinta  
Tilimyynti
Maksuprovisio * 0% 0% 0%
Kassaohjelma
Maksupääteliittymä
Tuotetietojen hallinta
Kampanjat
Varastoseuranta
Raportointi ja tilastot
Kosketusnäyttökassa
Kassalaatikko
Kuittikirjoitin
Vaihtolaitepalvelut
Ylläpito- ja kehityspalvelut
Veloitukseton laajennusmahdollisuus
Kanta-asiakastoiminnot
Veloitukseton Helpdesk
Laskutus, myös sähköinen
Myyntireskontra
Pankkiyhteys (viitesiirrot)
Muokattavat lomakkeet
Tarjoukset ja lähetteet
Tuotteet ja varasto päivittyvät automaattisesti kassan ja verkkokaupan välillä
Sähköposti-ilmoituksien lähetys asiakkaalle
Kaikki verkkomaksutavat
Tulosta osoitekortit helposti verkkokaupasta (Posti ja Matkahuolto)

 

*e-Kassan hinta on 19,90 €/kk 12 kuukauden laskutusjaksolla tai 29,90 €/kk alle 3 kuukauden laskutusjaksolla ja 12 kuukauden määräaikaisella tilauksella. e-Kassa on oiva valinta myös kausitarpeeseen, jolloin hintaan 59,90 €/kk käytät ohjelmaa haluamasi vuokra-ajan. Perushinta sisältää yhden käyttäjän. Lisäkäyttäjät +9,50 €/kk/kpl.

WooCommerce-verkkokauppaintegraatio 19,95 €/kk. Premium-paketissa saat yhdellä hintaa koko palvelun: kassa- ja laskutusohjelmiston, verkkokaupan ja maksuratkaisut sekä verkkoon, että kivijalkaan – ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

• Ilmainen kokeiluaika 30 päivää • Rajaton kassa- ja laskutustapahtumien määrä • Rajaton tuotteiden, asiakkaiden, käyttäjien ja myyjien määrä • Kuitin tekstien muokkaaminen ja yrityksen logo kuitille ja laskulle

• Integroitava maksupääte • Kuitin tulostus kuittikirjoittimella tai millä tahansa perustulostimella sekä Google Cloud Print • Käytettävissä erikokoisilla näytöillä • Tuotteiden haku viivakoodilla (tuoterekisteri)

Raportointi ja laskutus: • Raportit kirjanpitoa varten ja myyjäkohtainen raportointi • Asiakaskohtainen myyntihistoria • Kuitin ja laskun lähettäminen sähköpostiin • Laskun lähettäminen sähköisenä/verkkolaskuna (Ropo Kapital) • Laskun siirto kassaan sekä kassatapahtuman siirto laskutukseen

Kieliversiot: Suomi, Englanti • Yhteensopivat käyttöjärjestelmät: Windows, Android, iOS, Mac OSX, Linux… • Suositeltu selain: Google Chrome

Asennus- ja koulutuspäivä

Ota lentävä lähtö liiketoiminnallesi ja varaa ohjelmistotoimituksen yhteyteen koulutuspäivä, jonka aikana käydään läpi yleisesti myyntitapahtumaa kuin huolellisesti koko ohjelmiston ominaisuudet.

Tukipalvelut

Note Shotiin sisältyvät ilmaiset ohjelmistopäivitykset ja sähköpostituki. Puhelintuki on maksullinen.


Tutustu järjestelmään – tilaa ILMAINEN koejakso!

Ota yhteyttä ja tilaa ohjelmisto koekäyttöön veloituksetta. Koekäytön aikana huomaat parhaiten järjestelmän sopivuuden omaan käyttöösi. Testijakson jälkeen ohjelmisto on määräaikainen 12 kk kerrallaan.

* Note Shot tai Suomen Kassalaite eivät veloita mitään maksutapakohtaista kauppasummaan kohdistuvaa provisiota myynnistä. Maksutapakohtaiset operaattorit (esim. Verifone, Nets, Poplatek) veloittavat palveluistaan hinnastonsa mukaiset palkkiot.

Note Shotiin on saatavilla paljon erilaisia kassalaitteita tai voit asentaa ohjelmiston mille tahansa PC-tietokoneelle.

Osta tai vuokraa laitteistopaketti ohjelmiston yhteydessä
Voit tilata Note Shot -ohjelmiston ja alkaa käyttää sitä sellaisenaan jo olemassa olevilla laitteilla. Tarjoamme lisäarvona testatun toimintaympäristön ja laajemman tukipalvelun laitteistokokoonpanon edullisesti ohjelmiston tilaajille.

Asennus- ja koulutuspäivä
Ota lentävä lähtö liiketoiminnallesi ja varaa ohjelmistotoimituksen yhteyteen koulutuspäivä, jonka aikana käydään läpi yleisesti myyntitapahtumaa kuin huolellisesti koko ohjelmiston ominaisuudet.

Tukipalvelut
Note Shotiin sisältyvät ilmaiset ohjelmistopäivitykset ja sähköpostituki. Puhelintuki on maksullinen.

Note Shot Financeen on rakennettu integraatio Poplatek-maksupäätteille. Integroidun maksupäätteen ansiosta korttimaksu kassalla on helppoa ja nopeaa. Korttimaksu toimii yhdellä napin painalluksella, summaa ei tarvitse näppäillä ja yksi kuitti riittää. Maksupääte voi olla aina asiakkaille suunnattuna. Korttimaksun lopuksi tulostetaan automaattisesti kuitti kassatapahtumasta. Note Shot -integroidut maksupäätteet alkaen 25 €/kk.

Korttitilityssopimus
Kaikkiin maksupäätteisiimme on saatavilla erittäin kilpailukykyisesti hinnoiteltu Bambora- korttitilityssopimus.

Tilaaminen
Maksupäätteen avausmaksu 60 € ja toimitusmaksu 20 €. Voit tilata maksupäätteen ja tilityssopimuksen olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.

WooCommerce verkkokauppa voidaan yhdistää e-kassa.fi -kassajärjestelmään. Varastosaldo tai saatavuustieto pysyy automaattisesti ajantasalla kassalla ja verkkokaupassa. WooCommerce on maailman suosituin verkkokauppa-alusta. Sitä käyttää yli 28% maailman verkkokaupoista.

WooCommerce verkkokaupan saat helpoiten kauttamme, mutta myös olemassa oleva kauppa voidaan yhdistää kassaan.

WooCommerce verkkokaupan hinta alk. 19,95 €/kk

***

e-Varaus -ajanvarausjärjestelmä on suunniteltu vastaamaan nykypäivän tarpeita. Selkeä ja monipuolinen järjestelmä sopii hyvin varaamiseen sekä resurssien hallintaan. Ajanvarausjärjestelmä sopii hyvin esimerkiksi parturi-kampaamolle, hoitolalle sekä tilojen, laitteiden ja työkalujen vuokraamiseen.

Ajanvarausjärjestelmä sisältää runsaasti ominaisuuksia joiden ansiosta se taipuu hienosti erilaisiin tarpeisiin. Alla tärkeimpiä ominaisuuksia:

Verkkomaksut – Bambora Express -maksupalvelu on integroitu ajanvarausjärjestelmään. Asiakkaat voivat maksaa varauksen verkkopankissa tai luottokortilla
Toistuvat varaukset – Voit lisätä vakioasiakkaiden varaukset järjestelmään helposti toistuva varaus -ominaisuuden avulla
Responsiivinen design – Ajanvarausjärjestelmä toimii myös mobiililaitteilla. Asiakkaasi voivat varata aikoja puhelimella, tabletilla tai tietokoneella
Työ- ja aukioloaikojen helppo suunnittelu – Järjestelmässä on erityisesti huomioitu mahdollisuus määritellä työntekijöiden työajat tai yrityksen aukioloajat mahdollisimman helposti. Ajat helppo määritellä maalamalla ne kalenterista

e-Varaus -ajanvarausjärjestelmä voidaan yhdistää e-Kassa -kassajärjestelmään, jolloin varauksen voi maksaa myös paikanpäällä kassalla.

Ajanvarausjärjestelmän hinta on 19,95 €/kk, 12 kuukauden laskutusjaksolla. Mikäli tarvitset järjestelmän lyhyemmäksi aikaa, ota yhteys asiakaspalveluumme!

Hintoihin sivustollamme lisätään voimassa oleva arvonlisävero sekä mahdolliset toimituskulut.

Tilaa ilmainen kokeilujakso! (Note Shot E-kassa)

7 + 14 =