Verifone CM5 Android-maksupääte kosketusnäytöllä

Liikkuvaan myyntiin suunniteltu kestävä Verifone CM5 (Carbon Mobile 5) kulkee kevyesti mukanasi ja sen 4G-, Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyksillä hoidat maksamisen suju­vasti ajasta ja paikasta riippumatta.

Maksupäätteen sisäänrakennettu kamera lukee viiva- ja QR-koodit. Päätteen otat vaivattomasti käyttöösi Verifonen lähettämällä aktivointikoodilla ja sovellukset sekä lisäarvopalvelut lataat nopeasti etänä. Käytössäsi on myös Verifonen nykyaikainen raportointipalvelu, jolla seuraat helposti myyntiäsi.

Siirry uudelle maksamisen tasolle markkinoiden monipuolisimman maksupäätteen kanssa ja tarjoa asiakkaillesi mahtava käyttökokemus.

Verifone-CM5-maksupääte

Maksupäätelaitteen palvelupaketti
• POP 29,90 €/kk  /  korttitilityssopimuksen provisio 1,00% Debit- ja Credit -korteille
• POP 39,90 €/kk  /  korttitilityssopimuksen provisio 0,60% Debit- ja Credit -korteille
• Määräaikainen palvelusopimus 36 kuukautta
• Palvelusopimuksen avausmaksu on 55 €/laite

******

Seuraa reaaliajassa yrityksesi myyntiä ja tarkastele trendejä ja suunnittele liikentoimintaasi uudistetun raportointipalvelun avulla. Normaalien korttimaksujen lisäksi voit vastaanottaa mm. MobilePay, Klarna, Alipay ja WeChatPay -maksuja.

Verifone Payments -korttitilityssopimus sisältää sopimukset korttimaksujen vastaanottamisesta Verifonen kanssa, joten erillisiä sopimuksia pankkien kanssa ei enää tarvita. Tämä on saumaton palvelukokonaisuus nykyaikaiselle kauppiaalle, joka haluaa säästää aikaa ja rahaa.

Maksutavat Verifone CM5

Verifone CM5 -maksupäätteeseen voit  asentaa myös kassakoneen!

Täysiverinen kassakone – ei siis pelkkä minikassatoiminto – on asennettavissa Android-käyttöjärjestelmän myötä. Kassa toimii omana sovelluksenaan saumattomasti yhdessä maksupäätetoiminnon kanssa. Ohjelmistoksi voit valita Coregon tai VektoriKassan.

Lue lisää Kassalaite Forte! -palvelustamme
Saatavilla myös kausi- ja tapahtumavuokralle

Tilauslomake - Verifone CM5

Tarvikkeet

Maksutavat

9 + 6 =