Verifone VX520C Pöydälle tai mukaan

VX520-maksupäätteessä on tehokas akku, jonka ansiosta maksupäätettä voi käyttää myös kannettavana tarpeen vaatiessa. Monet valitsevatkin VX520 mallin, juurikin siitä syystä että se on helppoa ottaa mukaan esimerkiksi messuille tai vastaavaan tapahtumaan.

Maksupäätettä käytetään kiinteässä laajakaistayhteydessä tai SIM -kortin avulla 3G-mobiiliyhteydessä. Maksupäätteessä voi siis olla valmiina mobiililiittymä, jonka se osaa automaattisesti ottaa käyttöön jos maksupääte otetaan mukaan myymälästä vaikkapa torimyyntiin tai terassille. Mobiiliyhteys on myös turvana jos kiinteä laajakaistayhteys lakkaa toimimasta jonkin häiriön vuoksi. Maksupääte osaa tällöin automaattisesti siirtyä käyttämään mobiiliyhteyttä.

Valitse kolmesta palvelupaketista!

• POP mahdollistaa korttitapahtumien vastaanoton edullisella kuukausimaksulla.

•  PLAY on loistava valinta yrittäjälle, joka antaa arvoa Premium-luokan palveluille – se on myös oikea palvelu liikennöitsijöille ja ravintoloille.

• PLAY+ lisäpalvelut antavat mahdollisuuden majoituspalveluiden ennakkovarmennukselle ja usean eri yrittäjän yhteiselle maksupäätteelle.

Maksupääte pöydälle tai mukaan. Verifone VX520 on täydellinen ratkaisu maksutapahtumien vastaanottamiseen! Maksupäätteessä on sekä LAN -että GPRS -yhteys. Maksupäätteen sisäänrakennettu NFC-lukija vastaanottaa etäluettavat maksukortit (lähimaksu-ominaisuus).

* Verifone SAIO-palvelut kaikissa palvelupaketeissa

Verifonen korttisopimus SAIO (Super All In One) sisältää sopimukset korttimaksujen vastaanottamisesta Verifonen kanssa, joten erillisiä sopimuksia pankkien kanssa ei enää tarvita. Kassalaite POP ja PLAY -palvelupaketit Verifone SAIO -palvelulla ovat saumaton palvelukokonaisuus nykyaikaiselle kauppiaalle, joka haluaa säästää aikaa ja rahaa. Katso kaikki ominaisuudet pdf-esitteestä.

Sivuston hintoihin lisätään arvonlisävero ja mahdolliset toimituskulut.

Tilauslomake - Verifone VX520C

Tarvikkeet

12 + 7 =