Verifone VX 680 3G

Verifone VX680 on käteen täydellisesti sopiva kannettava maksupääte, joka sisältää värillisen kosketusnäytön, NFC-lukijan, lähimaksun, akun sekä paljon muita lisäarvo-ominaisuuksia.

Roisketiivis ja iskuja kestävä maksupääte sopii myös todella vaativiin olosuhteisiin. Suuri 3,5″ värillinen kosketusnäyttö sekä laitteen näppäimistö on selkeä ja helppolukuinen. Pitkäkestoinen akku takaa maksupäätteen helpon liikutettavuuden!

Valitse kolmesta palvelupaketista!

• POP mahdollistaa korttitapahtumien vastaanoton edullisella kuukausimaksulla.

•  PLAY on loistava valinta yrittäjälle, joka antaa arvoa Premium-luokan palveluille – se on myös oikea palvelu liikennöitsijöille ja ravintoloille.

• PLAY+ lisäpalvelut antavat mahdollisuuden majoituspalveluiden ennakkovarmennukselle ja usean eri yrittäjän yhteiselle maksupäätteelle.

verifone cm5

* ​Verifone SAIO-palvelut kaikissa palvelupaketeissa

Verifonen korttisopimus SAIO (Super All In One) sisältää sopimukset korttimaksujen vastaanottamisesta Verifonen kanssa, joten erillisiä sopimuksia pankkien kanssa ei enää tarvita. Kassalaite POP ja PLAY -palvelupaketit Verifone SAIO -palvelulla ovat saumaton palvelukokonaisuus nykyaikaiselle kauppiaalle, joka haluaa säästää aikaa ja rahaa. Katso kaikki ominaisuudet pdf-esitteestä.

Sivuston hintoihin lisätään arvonlisävero ja mahdolliset toimituskulut.

Tilauslomake - Verifone VX680 3G Kannettava

Tarvikkeet

3 + 8 =