Verifone VX820 DUET Pöydälle

Verifone VX820 DUET on täydellinen yhdistelmä tyyliä ja toiminnallisuutta. Edistyksellisessä maksupäätteessä on huomioitu käytettävyys sekä asiakkaan että myyjän puolesta. Tehokas prosessori mahdollistaa maksutapahtumien tekemisen silmänräpäyksessä, myös lähimaksuna.

Laitteen suuri, selkeä LCD-näyttö sekä suuret näppäimet helpottavat maksutapahtuman tekoa ja vähentävät näppäilyvirheitä. VX820 DUET maksupääte toimii laajakaistayhteydellä ja sen voi liittää suoraan olemassa olevaan laajakaistaan.

Valitse kolmesta palvelupaketista!

• POP mahdollistaa korttitapahtumien vastaanoton edullisella kuukausimaksulla.

•  PLAY on loistava valinta yrittäjälle, joka antaa arvoa Premium-luokan palveluille – se on myös oikea palvelu liikennöitsijöille ja ravintoloille.

• PLAY+ lisäpalvelut antavat mahdollisuuden majoituspalveluiden ennakkovarmennukselle ja usean eri yrittäjän yhteiselle maksupäätteelle.

Laitteen suuri, selkeä LCD-näyttö sekä suuret näppäimet helpottavat maksutapahtuman tekoa ja vähentävät näppäilyvirheitä. VX 820 DUET maksupääte toimii laajakaistayhteydellä ja sen voi liittää suoraan olemassa olevaan laajakaistaan.

* Verifone SAIO-palvelut kaikissa palvelupaketeissa

Verifonen korttisopimus SAIO (Super All In One) sisältää sopimukset korttimaksujen vastaanottamisesta Verifonen kanssa, joten erillisiä sopimuksia pankkien kanssa ei enää tarvita. Kassalaite POP ja PLAY -palvelupaketit Verifone SAIO -palvelulla ovat saumaton palvelukokonaisuus nykyaikaiselle kauppiaalle, joka haluaa säästää aikaa ja rahaa. Katso kaikki ominaisuudet pdf-esitteestä.

Sivuston hintoihin lisätään arvonlisävero ja mahdolliset toimituskulut.

Tilauslomake -<br /> Verifone VX820 DUET Pöydälle

Tarvikkeet

1 + 4 =